Xisca Perello și Rafael Nadal
Actualitate

Xisca Perello și Rafael Nadal s-au căsătorit în Maloorca, în 2019. / Foto: Profimedia

Rafael Nadal e în al nouălea cer! Xisca Perello, femeia pe care o iubește din adolescență, e însărcinată cu primul copil al cuplului

Rafael Nadal se pregătește pentru cel mai important rol al vieții sale: cel de tată. Reputatul tenismen a primit vestea că soția sa, Xisca Perello, este însărcinată și va da naștere primului copil al cuplului în doar câteva luni.

Conform revistei spaniole Hola!, Rafael Nadal va trece curând la schimbat de scutece. Primele zvonuri au apărut la recent încheiatul turneu Roland Garros, unde spaniolul și-a adjudecat al 22-lea titlu de Grand Șlem. Și soția lui, care l-a susținut din tribune, a fost în centrul atenției, mulți observând că a început să poarte rochii și bluze mai largi, care să-i acopere burtica.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Rafael Nadal. Xisca Perello, femeia din spatele legendei tenisului, preferă discreția

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Publicația citată a reușit să-i pozeze pe cei doi soți în Mallorca, unde se relaxează pe un iaht, alături de un grup de prieteni, iar Maria Francisca Perello și-a arătat burtica într-un costum de baie întreg.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cine este soția lui Rafael Nadal. Xisca Perello este însărcinată

rafaela nadal si sotia lui
Rafael Nadal și Xisca Perello se iubesc de 17 ani. / Foto: Profimedia

Din 2019, Rafael Nadal este un bărbat însurat. Femeia care i-a furat inima încă din adolescență se numește Maria Francisca Perello, alintată de cei dragi Xisca, a lucrat în asigurări și are studii în domeniul afacerilor. În prezent, lucrează ca director de proiecte în cadrul Fundației Rafael Nadal, lansată în 2008.

Citește și: Cum arată în interior iahtul de 5.5 milioane de euro al lui Rafael Nadal: FOTO

Maria Francisca preferă discreția. Nu are conturi pe rețelele sociale și a mărturisit în rarele ei discuții cu presa că nu a căutat niciodată celebritatea: "Nu este o lume din care să vreau să fac parte și nici nu cred că Rafa ar fi ales să fie cu o femeie care ar fi căutat asta. Să călătorim împreună în toate părțile lumii n-ar fi convenabil nici pentru el, nici pentru mine. Rafael are nevoie de spațiu atunci când participă la turnee, iar ideea ca eu să-i fiu mereu în preajmă, preocupată, mă obosește. M-aș asfixia, iar el s-ar îngrijora, la rândul lui, pentru mine".

În schimb, atunci când nu joacă tenis, Rafael este mai tot timpul cu partenera lui de viață, iar călătoriile în scop recreativ sunt chiar principalul lor hobby.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?