Xisca Perello și Rafael Nadal
Actualitate

Xisca Perello și Rafael Nadal sunt împreună din 2005. / Foto: Profimedia

Cine este și cum arată soția lui Rafael Nadal. Xisca Perello, femeia din spatele legendei tenisului, preferă discreția

Rafael Nadal a bifat un record extraordinar la începutul lui 2022. După câștigarea turneului Australian Open, acesta a devenit jucătorul de tenis cu cele mai multe titluri de Grand Slam adjudecate: 21. Mulți s-au întrebat, cu această ocazie, cum arată viața spaniolului dincolo de terenul de sport și cine îi stă alături. Nadal este căsătorit cu Xisca Perello, o conațională de 33 de ani.

Din 2019, Rafael Nadal este un bărbat însurat. Femeia care i-a furat inima se numește Maria Francisca Perello, alintată de cei dragi Xisca, a lucrat în asigurări și are studii în domeniul afacerilor. În prezent, lucrează ca director de proiecte în cadrul Fundației Rafael Nadal, lansată în 2008.

Citește și: Cum arata si cine este sora lui Rafael Nadal. Maria Isabel, una din cele mai infocate sustinatoare ale jucatorului

Xisca Perello și Rafael Nadal

Xisca și Rafael au început o relație în 2005, deși se cunoscuseră cu ani buni înainte. După 14 ani s-au și căsătorit. În ianuarie 2019 s-au logodit, iar în octombrie au făcut nunta la un castel din Mallorca, insula unde Nadal s-a născut.

Rafael Nadal și Xisca Perello nu au copii

Deși încă nu e tată, tenismenul a declarat că este un bărbat de familie, care-și dorește copii. Ar vrea să înceapă acest capitol din viața lui când cariera sportivă se încheie, pentru a putea să-și dedice tot timpul celor mici.

Citește și: Cum arata in interior iahtul de 5.5 milioane de euro al lui Rafael Nadal: FOTO

Rafael Nadal și Xisca Perello

Foarte discretă, Xisca nu apare la cele mai multe dintre meciurile soțului ei pentru că nu ar vrea să fie în calea concentrării acestuia. Nu are conturi pe rețelele sociale și a mărturisit în rarele ei discuții cu presa că nu a căutat niciodată celebritatea: "Nu este o lume din care să vreau să fac parte și nici nu cred că Rafa ar fi ales să fie cu o femeie care ar fi căutat asta. Să călătorim împreună în toate părțile lumii n-ar fi convenabil nici pentru el, nici pentru mine. Rafael are nevoie de spațiu atunci când participă la turnee, iar ideea ca eu să-i fiu mereu în preajmă, preocupată, mă obosește. M-aș asfixia, iar el s-ar îngrijora, la rândul lui, pentru mine".

În schimb, atunci când nu joacă tenis, Rafel este mai tot timpul cu partenera lui de viață, iar călătoriile în scop recreativ sunt chiar principalul lor hobby.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?