denise rocha
Actualitate

Denise Rocha, după ce a cheltuit peste 250.000 de euro pe operații estetice. / Foto: Profimedia

S-a schimbat atât de mult după operațiile estetice de 300.000 de dolari, încât nu a fost recunoscută când a mers să-și schimbe actele

O fostă avocată devenită model și-a schimbat atât de mult aspectul fizic, încât identitatea ei a fost pusă sub semnul întrebării atunci când a mers să-și schimbe permisul de conducere.

Brazilianca Denise Rocha a cheltuit 300.000 de dolari pentru toate operațiile estetice făcute până acum, care i-au schimbat radical look-ul. Femeia de 39 de ani pornise cu aproape două decenii în urmă pe drumul avocaturii, dar a renunțat pentru a deveni model. Aceasta spune că atunci când a mers să-și schimbe permisul în Sao Paulo, angajații erau convinși că ea nu era cine pretindea, după ce au comparat-o cu poza pe care o făcuse în 2018 pentru carnetul de conducere. I-au cerut să se identifice cu două acte.

Denise Rocha
A fost nevoită să-și schimbe permisul de conducere după toate operațiile estetice. / Foto: Profimedia

Citește și: Adevărul despre operațiile estetice ale lui Meg Ryan. Un chirurg plastician a rupt tăcerea: „Au făcut-o să arate mai rău”

"Nu m-au crezut că sunt eu. Înțeleg care este treaba lor și știu că trebuie să verifice, dar a fost o situația amuzantă la care nu mă așteptam", a declarat Rocha.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În ultimii ani, blonda și-a schimbat radical aspectul, după mai multe operații estetice și proceduri de înfrumusețare care au costat-o 300.000 de dolari, scrie New York Post. O rinoplastie, trei intervenții de mărire a sânilor, Botox, fillere și tratamente pentru ten sunt câteva dintre ajustările la care a apelat Denise, care au făcut-o să arate o cu totul altă persoană.

denise rocha
Denise Rocha, înainte de a cheltui peste 250.000 de euro pe operații estetice. / Foto: Profimedia

"Nu mi-am imaginat niciodată că procedurile prin care am trecut mă vor face să trec prin asta. Știu că m-am schimbat, dar faptul că m-au întrebat dacă sunt eu însămi, era ceva de negândit. Eu sunt foarte fericită cu rezultatele. Sunt complet convinsă că acest lucru le poate genera oamenilor semne de întrebare, dar totul a ieșit așa cum mi-am dorit", a mai spus brazilianca.

În plus, Denise Rocha spune că nu are niciun regret că și-a lăsat în urmă cariera de avocată. Acum are peste 5 milioane de fani pe Instagram și face bani din imaginea ei și din pozele pline de senzualitate pe care le pune online.

Citește și: Unde a ajuns să doarmă o femeie de 50 de ani, după ce și-a vândut casa pentru operații estetice. Nu regretă deloc: “Arăt fabulos”

Citește și: Au făcut operații pe bandă rulantă pentru a se transforma în păpuși Barbie. Cum arătau gemenele înainte de intervențiile de 200.000 $

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri