Shiloh Jolie Pitt
Actualitate

Shiloh Jolie Pitt, surprinsă ieșind de la un curs de dans. Profimedia

Shiloh Jolie Pitt, surprinsă ieșind de la un curs de dans. Fiica Angelinei Jolie a fost însoțită de o gardă de corp

Shiloh Jolie Pitt a fost surprinsă zâmbind și făcând cu mâna, în timp ce ieșea de la un curs de dans din Los Angeles. Aceasta a fost însoțită de o gardă de corp. 

Fiica cea mare a lui Brad Pitt și Angelinei Jolie, în vârstă de 15 ani, nu pare să se mai ferească de paparazzi și s-a obișnuit cu rolul de vedetă dat de părinții ei celebri. Recent, aceasta a fost surprinsă de câțiva reporteri foto atunci când ieșea de la un curs de dans din Los Angeles. Tânără a zâmbit și le-a făcut cu mâna fotografiilor, fiind condusă în exteriorul clădirii de o gardă de corp. 

Citește și: Shiloh, de la fata îmbrăcată în haine largi, la adolescenta superbă. Fiica Angelinei Jolie ar fi dorită de agenții de modă

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Shiloh a fost îmbrăcată lejer, răvășită după antrenamentul la dans. Aceasta purta un tricou larg, albastru cu un desen imens pe piept, pantaloni de trening largi, albastri cu pete albe și o pereche de încălțări sport Nike. Cu un rucsac în spate și o sticlă de apă în mână, fiica lui Brad Pitt și Angelinei Jolie s-a îndreptat către mașina care a dus-o acasă. Aceasta a respectat măsurile de protecție sanitară și a purtat mască de protecție de la ieșirea din sala de dans până la mașină. 

De ce au numit-o Brad Pitt și Angelina Jolie pe fiica lor Shiloh

Angelina a avut un motiv emoționant pentru a-și numi prima născută Shiloh. În varstă de 45 de ani, vedeta a povestit într-un interviu cum onorează prenumele el un moment tragic din istoria familiei Jolie. Potrivit presei mondene, Shiloh era numele pe care Angelina îl folosea când se caza în hotelurile din întreaga lume. Chiar actrița a confirmat că pseudonimul ei era Shiloh Baptist.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie care voia să fie băiat, apariție rară în Veneția. Cum a fost surprinsă alături de mama ei

Însemnătatea lui trece însă dincolo de trucurile la care apela pentru a nu fi recunoscută. Într-un interviu pentru Vanity Fair, Angelina a dezvăluit: „A fost un nume pe care părintii mei voiau să-l pună primului lot copil. Mama a suferit un avort spontan.”

„Tatăl meu filma în Georgia și li s-a părut că nu-și pot boteza copilul decât așa. Este un nume care mi-a plăcut întotdeauna. Obișnuiam să îl folosesc în hoteluri: Shiloh Baptist”, a mărturisit actrița.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri