Shilogh, transformare spectaculoasă
Divertisment

Shiloh, de la fata îmbrăcată în haine largi, la adolescenta superbă. Fiica Angelinei Jolie, dorită de agenții de modă / Getty Images

Shiloh, de la fata îmbrăcată în haine largi, la adolescenta superbă. Fiica Angelinei Jolie ar fi dorită de agenții de modă

Shiloh Jolie-Pitt, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, în vârstă de 15 ani, a făcut furori în ultimele săptămâni, când a fost prezentă alături de mama ei pe covorul roșu. Adolescenta care în urmă cu câțiva ani purta doar pantaloni largi și bluze de trening a îmbrăcat acum rochii elegante, iar unele voci spun că frumusețea ei n-a trecut neobservată.

Shiloh Jolie-Pitt n-a trecut neobservată când a pășit pe covorul roșu alături de mama ei, la lansarea filmului ”Eternals”. Ba mai mult, aceasta a arătat spectaculos în rochiile mamei ei, ce au fost modificate special pentru ea, iar unele voci vorbesc deja despre faptul că aceasta ar fi dorită de anumite agenții de modă.

”Au contactat-o deja. Cu părinți ca Angelina Jolie și Brad Pitt, dar și cu frumusețea ei răvășitoare, Shiloh n-ar avea probleme să pună mâna pe un contract de modeling. Ar putea să facă ușor zece milioane de dolari într-un singur an.”, ar fi declarat o sursă, potrivit presei internaționale.

Angelina Jolie si fiica ei, shiloh
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie, încă o apariție spectaculoasă. Adolescenta a îmbrăcat o rochie ce i-a aparținut mamei ei

Ba mai mult, se pare că aceasta și-ar dori să calce pe urmele modelelor Kendall Jenner și Kaia Gerber, care sunt recunoscute pentru contractele pe care le-au semnat de-a lungul timpului cu numeroase branduri.

Angelina Jolie a vorbit despre relația pe care o are cu copiii ei

În urmă cu doar câteva săptămâni, Angelina Jolie a vorbit despre ”meseria” de părinte și a dezvăluit că își susține copiii.

"În fiecare zi simt că sunt mai conștientă de ceea ce nu fac bine. Sunt destul de dură cu mine însămi, pentru că uneori mă întreb 'Fac ce trebuie? Spun ce trebuie?' Nu sunt un părinte perfect. Bunătatea copiilor mei a fost vindecătoare pentru mine", a recunoscut Angelina.

Citește și: Angelina Jolie, ca o adevărată zeiță la premiera Eternals, din Roma. Actrița a apărut de mână cu fiicele Shiloh și Zahara

"Sunt foarte onestă și umană cu copiii mei. Am acasă șase oameni foarte diferiți. Sunt foarte încântată de diferitele etape prin care trec, de sentimentele și curiozitățile lor. Sunt persoane grozave și au avut un efect major unul asupra celuilalt", a mai adăugat starul de 46 de ani.

Brad Pitt n-ar fi de acord ca Shiloh să fie model

De cealaltă parte, însă, potrivit revistei Star, Brad Pitt nu ar fi de acord ca Shiloh să urmeze o carieră în lumea modei.

În urmă cu câteva luni, când au apărut zvonuri potrivit cărora, adolescentei i-ar fi fost oferite 20 de milioane de dolari pentru a o carieră în modeling, Brad Pitt n-ar fi fost de acord cu acest lucru, întrucât știe ce sacrificii presupune această industrie.

 

Shiloh a vrut să devină băiat încă de la vârsta de patru ani

Shiloh a început să se îmbrace ca un băiețel încă de la vârsta de patru ani. Într-un interviu acordat de Angelina Jolie, în 2010, publicației Vanity Fair, aceasta vorbea despre preferința lui Shiloh de a se îmbrăca masculin și sublinia că pentru ea nu reprezintă o problemă acest lucru.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie

”Crede că este ca unul dintre frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, spunea Angelina Jolie, care într-un alt interviu a recunoscut franc: ”Vrea să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte lucruri băieţeşti şi crede că este unul dintre fraţii ei. Noi nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-şi găsească singură drumul. Cred că este fascinantă pentru deciziile pe care le ia. Şi niciodată nu aş fi genul de părinte care să forţeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta un exemplu prost de parenting.”, mai mărturisea Angelina Jolie.

Citește și: Angelina Jolie, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe străzile din Los Angeles

Brad Pitt a declarat ulterior, într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey în 2014, pe când Shiloh avea opt ani, că aceasta preferă să fie strigată John. Și-a ales numele pentru că îi plăcea povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre frații lui Wendy.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri