Tina Turner
Actualitate

Tina Turner, 2021/ Foto: Profimedia

Tina Turner nu se temea de moarte. Un prieten vechi a făcut dezvăluiri despre ultimii ei ani: "Mi-a spus că era fericită, dar obosise"

Tina Turner a murit la 83 de ani, în casa ei din Elveția, din cauze naturale. Artista care a petrecut cinci decenii pe scenă a avut parte de o viață privată cu multe lovituri, iar problemele grave de sănătate nu au ocolit-o. A avut cancer, a trecut printr-un transplant de rinichi și un AVC. Potrivit unui vechi prieten, regina Rock 'n' Roll nu se temea de moarte.

Stephen Sills, un prieten apropiat al Tinei, a dezvăluit, pentru People, detalii despre ultimii ani de viață ai superstarului. Potrivit acestuia, Turner a fost fericită alături de cel de-al doilea soț, Erwin Bach, care i-a oferit confort emoțional și dragoste.

Citește și: Ce relație a avut Tina Turner cu nora ei. Afida Turner: Sunt foarte sinceră și uneori poate fi ceva șocant pentru alții

După decenii de durere și suferință, ultimii ani din viața Tinei Turner au fost fericiți și liniștiți, departe de agitația din lumina reflectoarelor, în Elveția. Designerul Stephen Sills a declarat pentru sursa citată cu Tina era pregătită să-și ia adio de la această lume.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Mi-a spus acum doi ani: 'Sunt gata să plec oricând. Nu mi-e frică de moarte. Am avut o viață grozavă în ultima ei parte. M-am bucurat de ea, dar am obosit'", a rememorat prietenul artistei. În urmă cu trei săptămâni, acesta a sunat la casa Tinei, unde a stat de vorbă cu menajera ei. Plănuia să o viziteze curând, pentru o săptămână, așa cum făcea an de an. La acel moment, i s-a răspuns că era fericită și se simțea confortabil.

De asemenea, un director din industria muzicală, în care lucra și al doilea soț al Tinei, a declarat: "În ultimii ei ani era fericită și se simțea în siguranță în această relație. A găsit dragostea adevărată și a putut trăi fără frică. Avea un grup de prieteni în Elveția și îi iubea pe cei pe care-i avea aproape".

Citește și: Cum și-a petrecut Tina Turner ultimele luni de viață: yoga, cumpărături, plimbări în natură. Cum o descriu vecinii

Cel de-al doilea soț, cel mai mare sprijin al Tinei Turner

Tina Turner și Erwin Bach
Tina Turner și Erwin Bach, în 2018 / Foto: Profimedia

După 14 ani de căsnicie cu Ike Turner, pe care i-a trăit abuzată fizic și emoțional, Tina a divorțat, iar câțiva ani mai târziu, când nu se aștepta, l-a cunoscut pe Erwin Bach, germanul care s-a dovedit a fi dragostea vieții ei. Aceștia au fost împreună 38 de ani, dintre care ultimii 10 căsătoriți. În 2017, Erwin și-a donat un rinichi pentru a o salva pe artistă.

Citește și: Ultima imagine cu Tina Turner datează de acum doi ani. Cum s-a lăsat pozată chiar în sufrageria ei: “A trebuit să cânt și să dansez”

 

Etichete: moarte , tina turner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri