Tina Turner
Actualitate

Tina Turner, în 1997 / Foto: Profimedia

Cum și-a petrecut Tina Turner ultimele luni de viață: yoga, cumpărături, plimbări în natură. Cum o descriu vecinii

Tina Turner s-a stins din viață la 83 de ani, în casa ei din Elveția, după o carieră strălucitoare de cinci decenii și o viață privată zbuciumată. Ultimele luni au fost unele în care și-a petrecut timpul, atunci când problemele de sănătate îi permiteau, în cele mai frumoase și obișnuite ipostaze.

Citește și: Cine este Erwin Bach, al doilea soț al Tinei Turner. A ajutat-o să găsească fericirea, i-a donat un rinichi și a iubit-o 38 de ani

De zeci de ani, Tina Turner s-a stabilit în afara SUA. S-a mutat alături de Erwin Bach, al doilea ei soț, într-o zonă idilică a Elveției, unde a trăit în lux, dar și în normalitate. A scăpat de paparazzi, s-a bucurat de natură și și-a trăit frumos ultimii ani, chiar dacă problemele de sănătate nu i-au dat pace.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Vecinii din Kusnacht, comuna în care interpreta avea o casă superbă și foarte scumpă, și-o amintesc pe Tina nu ca pe un superstar mondial, ci ca pe o persoană modestă, prietenoasă și politicoasă, după cum au mărturisit ei înșiși pentru Daily Mail. În ciuda faptului că avea majordom și casa plină de angajați, artistei îi plăcea să-și conducă ea însăși mașina pe străduțele locului de basm în care trăia. Se plimba pe jos pe la magazine, făcea cumpărături în buticuri cu haine de designer sau în cele în care găsea mâncare gourmet.

În alte ocazii, își lua un scaun și se așeza în parcul din localitate, aflat pe malul lacului, și admira crestele înzăpezite ale Alpilor. 

Ce spun vecinii Tinei Turner despre marea artistă: "politicoasă", "modestă", "prietenoasă"

casa tina turner elvetia
În centru, casa din Elveția a Tinei Turner / Foto: Profimedia

Citește și: Ultima imagine cu Tina Turner datează de acum doi ani. Cum s-a lăsat pozată chiar în sufrageria ei: “A trebuit să cânt și să dansez”

"Tina Turner venea uneori la cumpărături. Avea majordom, dar îi plăcea să meargă ea și soțul ei, Erwin. Mergea la cel mai bun loc de unde puteai cumpăra somon afumat și trufe albe", a povestit un bărbat din comună. 

Tina s-a mutat în Kusnacht în 1995 alături de partenerul ei german, Erwin, care primise un job de conducere în apropiere de Zurich. Cei doi s-au căsătorit în 2013. În același an, Tina a obținut cetățenia elvețiană și a renunțat la cea americană. La câteva minute de domeniul impresionant în care trăia Tina, se afla un parc în care aceasta mergea să ia lecții de yoga.

"O vedeam pe Tina Turner plimbându-se pe stradă cu soțul ei, Păreau foarte relaxați și fericiți împreună", a povestit o rezidentă, în timp ce un altul a spus: "Oamenii bogați vin aici să-și trăiască viața în pace. Îi lăsăm în pace și-i lăsăm să fie cine își doresc ei. De aceea vin să trăiască aici".

Vânzătoarea unui butic de lux a declarat: "Doamna Turner venea în magazinul nostru. O salutam, iar ea mă saluta la rândul ei. Îi plăceau pantofii de aici, făcuți de designeri italieni, care costă în jur de 1000 de franci elvețieni. Și rochiile noastre costă cam la fel. Doamnei Turner îi plăcea să le cumpere. De asemenea, achiziționa pulovere din cașmir pentru soțul ei".

Citește și: Impactul pe care l-a avut Tina Turner în viața prințului William. Ce reprezintă piesa „The Best” pentru moștenitorul tronului

 

Etichete: tina turner , erwin bach

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?