tina, afida 1
Actualitate

Tina Turner. Afida Turner. Shutterstock

Ce relație a avut Tina Turner cu nora ei. Afida Turner: Sunt foarte sinceră și uneori poate fi ceva șocant pentru alții

Afida Turner, nora regretatei Tina Turner, a vorbit într-un interviu acordat Daily Mail despre relația pe care a avut-o cu mama soțului ei.

Afida, în vârstă de 46 de ani, o muziciană franceză, a fost căsătorită cu Ronnie Turner. Acesta a murit anul trecut, la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon.

Ea a povestit în acest interviu despre șocul familiei în urma dispariției Tinei, recunoscând că, în ciuda faptului că știau că era bolnavă de atâta timp, rezistența ei le-a dat speranțe și i-a făcut pe toți să creadă că va fi lângă ei pentru totdeauna.

„A fost bolnavă multă vreme, dar era și extraordinar de puternică”, a povestit Afida. „A luptat pentru viața ei, din 2017 până la acum. Da, știam e că e atât de bolnavă, dar rezista, se descurca bine, încât nu ne așteptam să plece dintre noi”.

Cum și-a petrecut Tina Turner ultimele luni de viață: yoga, cumpărături, plimbări în natură. Cum o descriu vecinii

De-a lungul anilor, Tina a fost lovită de o serie de afecțiuni grave de sănătate, inclusiv hipertensiune arterială care a dus la un accident vascular cerebral și insuficiență renală, cancer intestinal și tulburare de stres post-traumatic.

Vestea morții Tinei a venit ca un șoc pentru familie, cu atât mai mult cu cât încă se confruntau cu durerea provocată de pierderea lui Ronnie.

Credința budistă a ajutat-o pe Tina

Nora cântăreței spune că Tina și-a găsit puterea de a merge înainte datorită credinței budiste, adăugând că acum aceasta se va reuni cu fiii săi: „Acum, toți trei sunt împreună”.

Afida, despre începuturile relației sale cu Tina

Cât despre relația cu Tina: „Sunt foarte sinceră și uneori poate fi ceva șocant”, a spus Afida, zâmbind. „Tina era la fel. Când m-a văzut prima dată, a fost surprinsă. Dar după ce am început să vorbim, relația noastră s-a transformat într-una puternică.”  

Nora Tinei Turner: Ceremonia de înmormântare nu o voi organiza eu

Întrebată despre funeraliile artistei, Afida Turner a spus: „Ceremonia de înmormântare nu o voi organiza eu. Soțul ei se ocupă de asta. S-a ocupat de toate în toți acești ani. Și a făcut o treabă bună în a o ajuta”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri