Tina Turner
Actualitate

Tina Turner, 1997/ Foto: Profimedia

Ultima imagine cu Tina Turner datează de acum doi ani. Cum s-a lăsat pozată chiar în sufrageria ei: "A trebuit să cânt și să dansez"

Tina Turner și-a petrecut ultimii ani din viață în discreție, departe de ochii curioșilor. Aceasta nu a mai apărut în public din 2021 și tot de atunci datează și ultima fotografie cu ea.

Pozată în confortul casei sale, în pantaloni de trening, Tina își amintea de unele dintre multele momente memorabile ale vieții sale. Din martie 2021 datează cea mai recentă poză cu Tina Turner. Prin intermediul acelei postări, artista, pe numele ei real Anna Mae Bullock, și-a exprimat nerăbdarea pentru lansarea documentarului ei, "TINA".

Citește și: Cine este Erwin Bach, al doilea soț al Tinei Turner. A ajutat-o să găsească fericirea, i-a donat un rinichi și a iubit-o 38 de ani

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

"Sunt atât de încântată să împărtășesc acest film cu voi. Scenele din concerte m-au făcut să retrăiesc unele dintre cele mai mândre momente din viața mea. Pur și simplu a trebuit să cânt și să dansez în sufrageria mea", scria ea la acea vreme.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Impactul pe care l-a avut Tina Turner în viața prințului William. Ce reprezintă piesa „The Best” pentru moștenitorul tronului

Într-un trening negru și mănuși, fără machiaj, dar cu peruca atent fixată pe cap, legenda muzicii rock ‘n’ roll a pozat în fața televizorului pe care era proiectată o mare de fani de la unul dintre show-urile ei.

Chiar dacă pe conturile ei de pe rețelele sociale s-au pozat constant poze și filmulețe cu ea și în acești ultimi doi ani, toate erau de arhivă.

Tina Turner a avut o carieră remarcabilă de cinci decenii, timp în care a câștigat 12 premii Grammy. Pe cât de strălucitoare era viața ei pe scenă, pe atât de dureroasă a fost în privat. A îndurat chinurile unei lungi relații abuzive, mai multe boli grave, dar și pierderea celor doi copii biologici. Și-a regăsit echilibrul în brațele celui de-al doilea soț, Erwin Bach, cu care s-a mutat în Elveția, acolo unde Tina s-a și stins.

 

 

Etichete: tina turner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri