Transformarea unei femei
Actualitate

Transformarea spectaculoasă a unei tinere care a slăbit 32 de kilograme: ”Oamenii sunt impresionați de felul în care arăt acum!” / Captură video TikTok

Transformarea spectaculoasă a unei tinere care a slăbit 32 de kilograme: ”Oamenii sunt impresionați de felul în care arăt acum!”

Liv Ralph, o tânără de 25 de ani, care s-a confruntat cu numeroase kilograme în plus, a dezvăluit cum arăta înainte de a-și schimba stilul de viață. Aceasta a povestit că mulți dintre colegii ei de la școală îi spuneau că seamănă cu Hagrid, celebrul personaj din Harry Potter.

@llivrallph #fyp #beforeandafter #glowup #beforeduringafter #viral #trending ♬ original sound - user31134750435

În vârstă de 25 de ani, tânăra a vorbit despre transformarea inedită pe care a suferit-o în ultimii ani în cadrul unui clip postat pe TikTok. Aceasta a mărturisit că a fost jignită în repetate rânduri din cauza felului în care arăta, însă acum oamenii pur și simplu sunt impresionați de felul în care arată.

Citește și: Transformarea spectaculoasă a unei actrițe care a slăbit peste 65 de kilograme. Maddie Baillio e de nerecunoscut: ”Sunt fericită!”

Liv, care este activă pe TikTok sub numele de @llivrallph, s-a confruntat cu numeroase kilograme în plus, iar ulterior, după ce a slăbit, aceasta a ales și să-și vopsească părul, fiind acum de nerecunoscut.

”Bărbații îmi acord acum timp, mă ascultă și mă iau în serios. Niciodată nu voi uita cum era să fiu prietena aceea grasă și urâtă, îmi voi petrece viața încercând să evit să mai trăiesc acel sentiment”, a povestit tânăra, potrivit Daily Star.

În cadrul unui clip postat pe TikTok, aceasta a mărturisit, de asemenea, că este conștientă de cât de mult i-a schimbat viața felul în care arată acum.

Citește și: Cum arată Rebel Wilson în costum de baie după ce a slăbit 34 de kilograme. Actrița nu-și mai ascunde silueta

@llivrallph For all those saying I lost my sparkle…you’re wrong because I gained it 🤍 #fyp #viral #trending #glowup #weightloss ♬ original sound - AJ

”Nu mai reprezint doar un subiect de râs pentru oamenii din jur. Din păcate, însă, nu voi înceta să fiu obsedată de aspectul fizic, de felul în care arăt, însă oamenii dragi mă iubesc pentru tot ceea ce sunt”, a mai spus ea.

Obosită să fie criticată pentru felul în care arată, Liv a ales să-și schimbe stilul de viață în 2018. De atunci, ea a slăbit mai bine de 32 de kilograme, și-a vopsit părul și e într-o formă fizică de invidiat. Ba mai mult, ea a reușit să-și construiască o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, acolo unde vorbește despre transformarea ei.

Citește și: Cum să ai o piele strălucitoare. Trucurile pe care trebuie să le incluzi în rutina de îngrijire

@llivrallph I did look like him tho, no 🧢 #fyp #hagrid #gingersket #harrypotter ♬ original sound - Alhan Gençay

Totodată, unele dintre clipurile ei au devenit virale, fiind urmărite de peste cinci milioane de ori, iar internauții sunt uimiți de felul în care arată: ”Frumoasă înainte, frumoasă și acum”, ”Ești superbă!”, ”Nu pare aceeași persoană”

Etichete: transformare , tiktok

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri