VIDEO Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea uitate. O ședință foto din 2013 a pus-o într-o situație inconfortabilă

Înainte de a deveni celebră grație serialului "Suits", Meghan Markle a fost "fata cu valiza" într-un show televizat, alături de alte 25 de modele. Toate purtau haine scurte, decupate și mulate, vestimentație pe care credea că a lăsat-o în urmă atunci când a pus mâna pe contractul care i-a schimbat viața și a făcut-o cunoscută la nivel mondial.

În 2011 a semnat contractul care i-a adus celebritatea și a devenit Rache Zoe din "Suits", iar de acolo au pornit tot felul de noi oportunități și contracte. În 2013, cei de la revista Men's Health au intervievat-o în legătură cu pasiunea ei pentru mâncare și au întrebat-o care sunt secretele unui burger perfect și ale unei fripturi suculente. Ședința foto care a însoțit interviul a fost una pe care astăzi Meghan ar vrea să o uite, în care nu s-a simțit în largul ei.

Citește și: Meghan Markle, pusă la punct de o biografă a familiei regale: ”Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu Oprah Winfrey!”

Conform unei cărți scrise de Andrew Morgan, un cunoscut biograf regal, Meghan era "drăguță, neșflefuită și foarte naturală (...) S-a jucat cu camera video, dar părea să nu se simtă confortabil, conștientă că era portretizată într-un anume fel pentru a fi considerată atrăgătoare de bărbați. A crezut că a lăsat acele zile în spate, în "era" emisiunii Deal or No Deal. Nu era un rol pe care să vrea să-l joace pe mai departe", scrie express.co.uk.

Îmbrăcată în fustă mini, pantaloni scurți și topuri care lăsau abdomenul și sutienul la vedere, Meghan este la ani lumină de imaginea pe care o promovează de când s-a căsătorit cu prințul Harry, la cinci ani de la ședința foto cu pricina.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

Citește și: Haine de ducesa. Cum a evoluat stilul vestimentar al lui Meghan Markle de cand l-a cunoscut pe Printul Harry si pana in prezent

Foto: Profimedia

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.