Demi Moore, siluetă de invidiat la orice vârstă. Actrița a postat imagini de pe plajă în cel mai îndrăzneț costum de baie

Demi Moore a rămas un simbol al frumuseții de la Hollywood de-a lungul generațiilor, păstrându-și silueta de invidiat și trăsăturile superbe cu care a fost înzestrată de la Mama Natură.

Recent, actrița a postat un videoclip pe contul său de Instagram, în care le arată fanilor câteva secvențe din filmul „Charlie's Angels: Full Throttle din 2003”, aceasta făcându-și apariția pe o plajă într-un costum de baie senzual. Cu toate că imaginile au fost realizate în urmă cu aproape 20 de ani, Demi Moore nu s-a schimbat deloc, păstrându-și frumusețea și formele, pe care orice femeie și-ar dori să le aibă. 

În imagini, starul din „Ghost” a fost surprinsă ieșind din apă cu o placă de surf, pe care a lăsat-o în urma ei pe plajă și s-a urcat într-o mașină sport de un roșu aprins. Demi purta un costum de baie negru, format din două piese, care i-a lăsat la vedere abdomenul plat și picioarele lungi și tonifiate. 

Citește și: Cum arată Demi Moore fără machiaj la vârsta de 59 de ani. Fiica actriței, reacție inedită: „Oh, Doamne! Pielea ta arată super”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

„Full Throttle”, a scris actrița la descrierea videoclipului postat pe contul de Instagram, iar fanii au luat imediat cu asalt secțiunea de comentarii, punând o mulțime de emoji-uri în formă de foc. Mulți au numit-o pe vedetă pur și simplu „uimitoare”, în timp ce alții au fost surprinși că actrița nu s-a schimbat deloc în toți acești ani. 

„Cea mai bună scenă din film”, a comentat unul dintre fani, în timp ce altul a scris: „Această scenă este pur și simplu iconică. Nu te-ai schimbat deloc”. 

Demi Moore știe cum să să mențină în formă și la vârsta de 59 de ani. Pentru a demonstra că și-a păstrat silueta intactă în toți acești ani, actrița a postat recent o poză din vacanță, alături de fiicele sale, în care apare într-un costum de baie alb, format dintr-o singură piesă. 

Citește și: Întinerește pe zi ce trece. Demi Moore a impresionat la un eveniment monden cu alegerea vestimentară și chipul lipsit de riduri

În imagine, Demi este așezată pe o stâncă, alături de Rumer, Scout și Tallulah Willis, având în spatele lor oceanul și purtând toate costume de baie asortate. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.