WSJ Magazine 2021 Innovator Awards
Divertisment

Demi Moore. Getty Images

Demi Moore, fotografie rară cu toate cele trei fiice ale sale, de Ziua Mamei. Cât de frumoase sunt acestea

Demi Moore a marcat Ziua Mamei într-un mod mai spiritual, așa cum demonstrează cea mai recentă postare de pe contul său de Instagram în care apare alături de cele trei fiice ale sale, pe care le are cu actorul Bruce Willis. 

Fotografia de familia a actriței a ajuns la inimile fanilor. Rumer, Scout și Tallulah au arătat impecabil în portretul realizat cu mama lor, din care a mai făcut parte și figura spirituală Amma. Demi a scris la descrierea fotografiei un tribut pentru Ziua Mamei. 

„La mulți ani de Ziua Mamei! Sunt atât de recunoscătoare celor care ne arată calea adevăratei iubiri, grija necondiționată și luminează calea fiicelor mele”, a scris actrița pe contul său de pe rețeaua de socializare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Fata lui tata. Cât de mult seamănă Rumer cu Bruce Willis. Fiica starului din „Greu de ucis”, fotografiată în cei mai scurți pantaloni

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Femei care împuternicesc alte femei. Cât de binecuvântați suntem când îi avem pe cei dragi aproape. O fotografie superbă”/ „Ce energie frumoasă”/ „Ai o familie atât de frumoasă. Există speranță pentru noi toți”. Cei mai mulți dintre ei i-au urat actriței o zi a mamei fericită. 

Momente dificile pentru familia lui Bruce Willis după ce actorul a fost diagnosticat cu afazie

În 30 martie, cele trei surori Willis, alături de mama lor, actrița Demi Moore, au anunțat pe Instagram că Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a fost diagnosticat cu afazia și că va renunța la actorie. Afazia este o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica, informează Variety.

„Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el. Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el”, a anunţat familia starului american într-un comunicat.

Citește și: Demi Moore, imagini de zeci de mii de aprecieri pe rețelele sociale. Actrița arată ca o puștoaică la 59 de ani

Documentul a fost semnat și de actuala soţie a actorului, Emma Heming Willis. Specialiştii de la Mayo Clinic din Statele Unite au explicat că afazia apare adeseori după un accident vascular cerebral sau după un traumatism cranian şi îl împiedică pe pacient să comunice în mod normal.

„Afazia poate să afecteze capacitatea oamenilor de a vorbi, de a scrie şi de a înţelege un limbaj, atât în formă orală, cât şi scrisă”, au explicat medicii americani. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri