Demi Rose, seducătoare într-o rochie din mătase. Materialul vaporos a lăsat la vedere mai mult decât trebuia 

Demi Rose nu se sfiește să-și arate formele voluptoase pe rețelele de socializare, astfel că, recent, modelul britanic a bifat încă o apariție care a strâns sute de mii de aprecieri. 

Îmbrăcată într-o rochie lungă, din mătase, de un mov electrizant, vedeta de pe Instagram și-a expus silueta în cele mai seducătoare ipostaze. Modelul a arătat senzațional într-un cadru de vis, având în spate un templu din Ibiza, însă urmăritorii au fost atenți la trupul acesteia, piesa vestimentară lăsându-i la vedere mai mult decât trebuia. Demi Rose și-a combinat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc mov, iar părul și machiaj, realizate într-un mod natural, i-au întregit look-ul. 

Citește și: Cum arată Demi Rose în realitate, când e pozată de paparazzi. A ieșit în salopetă scurtă și mulată la doar câteva grade Celsius

„Îmi place să fie femeie”, a scris Demi Rose la descrierea fotografiei postate pe Instagram, de Ziua Femeii. 

Fotografiile îndrăznețe de pe rețeaua de socializare au strâns rapid sute de mii de aprecieri și mii de comentarii: „Arăți uimitor”/ Întotdeauna surprinzi cu fotografiile tale”/ „Ești superbă”/ „Demențial de frumoasă”. 

Cum a devenit Demi Rose cunoscută

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei a fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Demi Rose, într-o rochie transparentă care i-a pus în evidență formele. Fanii au fost cuceriți pe loc: „Cum poți arăta atât de bine”

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.