demi rose main
Divertisment

Demi rose, Foto: Instagram

Demi Rose, seducătoare într-o rochie din mătase. Materialul vaporos a lăsat la vedere mai mult decât trebuia 

Demi Rose nu se sfiește să-și arate formele voluptoase pe rețelele de socializare, astfel că, recent, modelul britanic a bifat încă o apariție care a strâns sute de mii de aprecieri. 

Îmbrăcată într-o rochie lungă, din mătase, de un mov electrizant, vedeta de pe Instagram și-a expus silueta în cele mai seducătoare ipostaze. Modelul a arătat senzațional într-un cadru de vis, având în spate un templu din Ibiza, însă urmăritorii au fost atenți la trupul acesteia, piesa vestimentară lăsându-i la vedere mai mult decât trebuia. Demi Rose și-a combinat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc mov, iar părul și machiaj, realizate într-un mod natural, i-au întregit look-ul. 

Citește și: Cum arată Demi Rose în realitate, când e pozată de paparazzi. A ieșit în salopetă scurtă și mulată la doar câteva grade Celsius

„Îmi place să fie femeie”, a scris Demi Rose la descrierea fotografiei postate pe Instagram, de Ziua Femeii. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotografiile îndrăznețe de pe rețeaua de socializare au strâns rapid sute de mii de aprecieri și mii de comentarii: „Arăți uimitor”/ Întotdeauna surprinzi cu fotografiile tale”/ „Ești superbă”/ „Demențial de frumoasă”. 

Cum a devenit Demi Rose cunoscută

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei a fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Demi Rose, într-o rochie transparentă care i-a pus în evidență formele. Fanii au fost cuceriți pe loc: „Cum poți arăta atât de bine”

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Etichete: tinuta , model , instagram , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri