Melanie Griffith, tonică și zveltă și la 63 de ani. Ce bine arată în colanți de sport!

Melanie Griffth arată senzațional la 63 de ani! Fosta soție a lui Antonio Banderas a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles, în timp ce rezolva câteva sarcini și făcea și mișcare.

Melanie și-a pus atuurile fizice în evidență cu ajutorul acestor colanți mulați. / Foto: Profimedia

Îmbrăcată în colanți, top sport și hanorac, actrița și-a etalat silueta zveltă în toată splendoarea. Picioarele subțiri, lungi și tonifiate nu par a fi ale unei femeie de 63 de ani, ci ale unei puștoaice. Blondei îi place să facă sport, iar asta se vede. Chiar ea a pus pe Instagram un filmuleț de la sală, în care a spus că face exerciții fizice solicitante de trei ori pe săptămână.

Citește și: Demi Rose și-a pus în valoare silueta clepsidră într-o rochie strâmtă și transparentă. "Ești o capodoperă"

Melanie Griffith, criticată pentru intervențiile estetice

Melanie Griffith și-a început cariera de actriță în 1975, iar rolurile din filmele ”Working Girl” și ”Pacific Heights” i-au adus celebritatea. Ani întregi a fost criticată pentru intervențiile estetice de la nivelul feței.

”Nu mi-am dat seama de efectul operaţiilor estetice până n-am auzit oamenii în jurul meu întrebându-se: «Dumnezeule, ce şi-a făcut la faţă?!» M-au durut îngrozitor aceste cuvinte. Atunci m-am dus la un alt doctor, care a început proceduri de dizolvare a substanţei pe care mi-o injectase doctoriţa la care apelasem iniţial. Să sperăm că de acum înainte voi arăta mai normal”, declara Melanie în 2016.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.