Melanie Griffith
Divertisment

Melanie Griffith, criticată pentru operațiile estetice de la nivelul feței, apreciată pentru trupul zvelt. / Foto: Profimedia

Melanie Griffith, tonică și zveltă și la 63 de ani. Ce bine arată în colanți de sport!

Melanie Griffth arată senzațional la 63 de ani! Fosta soție a lui Antonio Banderas a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles, în timp ce rezolva câteva sarcini și făcea și mișcare.

Melanie Griffith

Îmbrăcată în colanți, top sport și hanorac, actrița și-a etalat silueta zveltă în toată splendoarea. Picioarele subțiri, lungi și tonifiate nu par a fi ale unei femeie de 63 de ani, ci ale unei puștoaice. Blondei îi place să facă sport, iar asta se vede. Chiar ea a pus pe Instagram un filmuleț de la sală, în care a spus că face exerciții fizice solicitante de trei ori pe săptămână.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Demi Rose și-a pus în valoare silueta clepsidră într-o rochie strâmtă și transparentă. "Ești o capodoperă"

Melanie Griffith, criticată pentru intervențiile estetice

Melanie Griffith și-a început cariera de actriță în 1975, iar rolurile din filmele ”Working Girl” și ”Pacific Heights” i-au adus celebritatea. Ani întregi a fost criticată pentru intervențiile estetice de la nivelul feței.

”Nu mi-am dat seama de efectul operaţiilor estetice până n-am auzit oamenii în jurul meu întrebându-se: «Dumnezeule, ce şi-a făcut la faţă?!» M-au durut îngrozitor aceste cuvinte. Atunci m-am dus la un alt doctor, care a început proceduri de dizolvare a substanţei pe care mi-o injectase doctoriţa la care apelasem iniţial. Să sperăm că de acum înainte voi arăta mai normal”, declara Melanie în 2016.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri