Prima întâlnire dintre Kate Middleton și regina Elisabeta, fără prințul William. Ce s-a întâmplat de fapt

Kate Middleton și prințul William și-au extins aparițiile publice de când au moștenit titlul de prinț și prințesă de Wales, însă angajamentele regale nu sunt o noutate pentru ei. Cei doi au fost prezenți la o mulțime de evenimente de când au anunțat că formează un cuplu, iar Kate a fost prezentă la întâlnirile familiei regale chiar și înainte de anunțarea logodnei cu fiul cel mare al regelui Charles. 

Dintre toate evenimentele la care a participat Kate, cel mai important a fost nunta lui cu Peter Phillips, nepotul reginei, cu Autumn Kelly, din 2008. Atunci a avut loc și prima întâlnire dintre regretata suverană și soția prințului William, pe vremea când aceștia nu erau căsătoriți. 

Citește și: Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a. Ce reproșuri i-ar fi făcut la începutul relației cu William

În cadrul unui interviu cu Tom Bradby de la ITV, Kate a vorbit despre prima întâlnire cu regina Elisabeta. Fosta ducesă de Cambridge a mărturisit că a fost prezentă la nunta lui Peter fără prințul William, acesta aflându-se la momentul respectiv la o altă nuntă în străinătate. 

„Ei bine, am întâlnit-o prima dată la nunta lui Peter cu Autumn”, a declarat Kate Middleton. „A fost foarte prietenoasă”, a adăugat prințesa. 

„Este foarte primitoare. Ea știa că e o zi mare pentru Peter și Autumn, dar știa și că Kate se află printre invitați și a fost drăguț din partea ei să o salute”, a completat prințul William. El a spus că cele două „au avut o mică discuție” și că bunica și partenera lui „s-au înțeles foarte bine”. 

Citește și: 26 de ani de la moartea prințesei Diana. Cum sunt influențate Meghan Markle și Kate Middleton de aceasta

Kate a participat la nuntă singură, însă asta nu a împiedicat-o pe regină să meargă și să vorbească cu ea. Regretata suverană, care s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022, a fost încântată că a putut să vorbească pentru prima dată cu cea care i-a devenit soție prințului William, potrivit revistei Hello!. 

Prima lor întâlnire a fost un real succes, asta pentru că cele două au rămas extrem de apropiate până la moartea monarhului.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.