shutterstock_589922747
Despre Tine

Ce spune culoarea ochilor despre tine si personalitatea ta

Ai putea crede ca zicala "ochii sunt oglinda sufletului" nu inseamna nimic, insa pana si studiile recente sugereaza ca ochii nostri pot dezvalui destul de mult despre personalitatea noastra.

Atat oamenii de stiinta de la Universitatea Obero, cat si cei de la Universitatea din Edinburgh au efectuat studii in urma carora au concluzionat ca ochii si culoarea lor pot trada anumite trasaturi de personalitate interesante.

Iata cateva dintre concluziile lor:

Ochi caprui

Esti o persoana placuta de cei din jur, independenta si politicoasa. Esti loiala, respectuoasa si nu iti pasa prea mult de posesiunile materiale. Iubesti oamenii si ai o atitudine de empatie fata de ei. De cele mai multe ori, te lasi pe tine pe planul doi, ceea ce nu e tocmai indicat.

Ochi caprui inchis/negri

Ochii complet negri sunt foarte rari. Daca te apropii de aceasta culoare, esti o lider innascuta si misterioasa, care ii atrage pe cei din jur ca un magnet. Avand in vedere ca organismul tau coontine o cantitate mai ridicata de melanina, vei simti nevoia sa consumi cantitati mai mici de alcool comparativ cu restul oamenilor.

Ochi verzi-caprui

Daca irisul tau prezinta un mix de verde si caprui te caracterizeaza increderea si spontaneitatea. AI o atitudine relxata fata de viata si-ti place sa experimentezi in permanenta lucruri noi.

Ochi verzi

Femeile cu ochi verzi sunt considerate cel mai sexy si mai misterioase. Ele sunt stapane pe ele insale, discrete, dar si foarte imprevizibile. In ceea ce priveste defectele, ele tind sa devina invidioase cu usurinta.

Ochi albastri

Ai o putere interioara iesita din comun, chiar daca cei din jur te percep ca fiind mai slaba si mai emotiva. Esti desteapta, ai un spirit tanar si preferi relatiile de lunga durata in detrimentul celor superficiale. Strategia este punctul tau forte si dai dovada de o curiozitate iesita din comun, care et ajuta sa evoluezi.

Ochi gri

Se spune despre doamnele si domnisoarele care au ochii gri ca sunt iubitoare si muncitoare. Ele dau dovada de mult echilibru si se adapteaza cu usurinta in fata oamenilor si situatiilor noi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri