Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian și-a arătat silueta în costum de baie, după ce a fost criticată că a slăbit. Cum arată acum fosta soție a lui Kanye West

Kim Kardashian a primit o mulțime de critici în ultimul timp pentru faptul că a slăbit foarte mult, fanii comentând fiecare apariție a vedetei. Cu toate acestea, fosta soție a lui Kanye West a vrut să le demonstreze că silueta sa nu s-a schimbat cu nimic și a realizat o ședință foto în costum de baie. 

În imaginile surprinse cu vedeta de reality show, aceasta purta un costum de baie roz, format din două piese minuscule, care i-au lăsat la vedere silueta în toată splendoarea sa. Starul din „Keeping Up With The Kardashians”, în vârstă de 42 de ani și-a etalat cu mândri trupul lucrat intens la sala de fitness, punându-și în evidență posteriorul generos și talia de viespe. 

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

Citește și: Cum arăta Kim Kardashian în copilărie. Fanilor nu le-a venit să creadă: „Cine e în fotografie, fiica ta?”

Kim a fost înconjurată de echipa sa, care a avut grijă să o acopere bine între seturi, având în vedere vremea rece din martie și briza de pe plaja din Malibu. 

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

În luna mai a anului trecut, Kim a stârnit controverse când a recunoscut că a pierdut peste șapte kilograme în mai puțin de trei săptămâni, motivul fiind rochia strălucitoare a lui Marilyn Monroe, pe care a purtat-o la Met Gala. 

Citește și: Cum își îngrijește Kim Kardashian tenul. Vedeta a dezvăluit secretul: „Uleiul face diferența”

„Am privit-o ca pe un rol. Îmi doream foarte mult să port această rochie. A fost foarte important pentru mine... de fapt, am învățat atât de multe despre stilul meu de viață și sănătatea mea. De atunci am continuat să mănânc cu adevărat sănătos. Am slăbit aproape 10 kilograme acum. Nu încerc să dau jos mai mult, dar am mai multă energie ca oricând. Am tăiat atât de mult zahăr. Mâncam prea multă 'junk food'. Mi-am schimbat complet stilul de viață.”, a declarat Kim despre decizia de a da jos multe kilograme pentru a intra în rochia lui Marilyn Monroe. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri