BeFunky-collage
Divertisment

Credit foto: NBC/Captură Youtube

Adele, apariție uluitoare în calitate de prezentatoare TV. Cum a reușit să slăbească cântăreața 45 de kilograme

Adele a revenit în forță ca prezentatoare a emisiunii ”Saturday Night Live” și a dezvăluit secretele siluetei sale, întrucât artista care a trecut printr-un divorț a slăbit aproape 45 de kilograme.

Adele a preferat să trăiască departe de ochii curioși ai publicului în ultimii ani, însă acum a revenit în forță și se mândrește cu o siluetă de invidiat.

În cadrul emisiunii ”Saturday Night Live”, artista a strălucit într-un costum de catifea și a dezvăluit cum a reușit să slăbească aproape 45 de kilograme.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Citește și: Cum comenteaza fostul antrenor personal al lui Adele slabirea dramatica, de peste 45 kg, a cantaretei

Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, a divorțat în 2019 de soțul ei, omul de afaceri Simon Konecki, iar primul lucru pe care l-a făcut pentru a scăpa de kilogramele în plus a fost să renunțe la cele zece cești de ceai îndulcit pe care le consuma zilnic, dar și la alcool, țigări, cafeină, precum și la mâncărurile picante.

SURSA FOTO: NBC/ SATURDAY NIGHT LIVE

 

Ulterior, artista în vârstă de 32 de ani, a descoperit dieta Sirtfood, care a ajutat-o să slăbească și mai mult, întrucât aceasta se bazează pe consumul de plante, precum kale, hrișcă, ceai verde și turmeric.

adele

Această dietă, în care sunt incluse și alimente ca pudra de cacao, vinul roșu, brânza, pleacă de la premisa că anumite alimente pot activa mai multe proteine din organism, care sunt cunoscute sub numele de sirtuine, având rolul de a regla fluxul biologic al organismului și, în plus, protejează celulele împotriva declinului provocat de îmbătrânire. În plus, alimentele indicate în cadrul acestei diete sporesc arderea grăsimilor și îmbunătățesc starea de bine.

Citește și: Cine e bărbatul cu care Adele are o relație după ce a divorțat și a slăbit 40 kg. Ce cadou extravagant i-a făcut de ziua lui

De asemenea, Adele a reușit să slăbească întrucât și-a angajat un antrenor personal de pilates. Este vorba despre Camila Goodis, care a ajutat-o, de asemenea, să descopere importanța mișcării.

Credit foto: Profimedia Images, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri