Adelina Pestrițu a dezvăluit că a renunțat la implanturile mamare
Divertisment

Adelina Pestrițu a dezvăluit că a renunțat la implanturile mamare / Credit foto: Facebook

Adelina Pestrițu, val de comentarii după ce a dezvăluit că a renunțat la implanturile mamare: „Bravo, avem nevoie de astfel de exemple”

Adelina Pestrițu, fosta prezentatoare TV în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că a renunțat la implanturile cu silicon. Ea și-a justificat și alegerea, precizând că „nu mai suporta durerile de spate”.

Ultimele luni au fost pline pentru Adelina Pestrițu. A fost plecată în Laponia, unde a sărbătorit Crăciunul, iar apoi a mers în Maldive, unde s-a bucurat din plin de vremea caldă. Întoarcă acasă, ea și-a sărbătorit ziua de naștere, iar apoi a luat o decizie drastică, după cum a mărturisit chiar ea, în cadrul unei postări pe care a făcut-o pe rețelele sociale.

Citește și: Prietenii Adelinei Pestrițu, fermecați de frumusețea fetiței ei. Mii de reacții pe Instagram: “Zeny eclipsează tot”

Știți vorba aia „New Year, new me?” Se pare că și aici se aplică. Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze”, a explicat ea pe Instagram, în dreptul unor imagini în care apare chiar și în salonul în care a fost internată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În ceea ce privește motivele care au determinat-o să ia această decizie, ea a explicat: „Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporție estetică”, a mai spus ea, precizând că intervenția a avut loc săptămâna trecută și că va urma o perioadă în care va fi supusă altor evaluări medicale.

Citește și: Andreea Raicu, parada costumelor de baie în vacanța în Corfu. La 46 de ani e senină, sigură pe ea și cu zâmbetul pe buze

Evident, decizia ei a fost „aplaudată” de fani: „Într-o lume în care implantul este la modă ai nevoie de curaj ca să renunți la el. Felicitări”, „Doamne, cât ești de frumoasă nemachiată!”, „Bravo, așa da. Avem nevoie de astfel de exemple!”, „Foarte frumos și recuperare ușoară!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?