Adelina Pestrițu/ Foto: Instagram
Divertisment

Adelina Pestrițu/ Foto: Instagram

Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

Adelina Pestrițu a surprins pe toată lumea la începutul acestui an, când a dezvăluit că a renunțat la implanturile mamare. Vedeta a avut nevoie de o perioadă de recuperare, iar abia acum și-a afișat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, iar în imagini se vede clar schimbarea. 

Până acum, Adelina renunțase și la ținutele cu decolteuri generoase, așa cum obișnuia să poarte în trecut, și a optat pentru cămăși și bluze care să-i acopere complet partea superioară a corpului. Însă, aflată fiind într-o vacanță cu soțul și fiica ei, vedeta a profitat de ocazie și le-a arătat fanilor cum arată după ce a renunțat la implanturile mamare. 

Citește și: Adelina Pestrițu, luată la întrebări, după ce a pozat în costum de baie. Cum le-a răspuns celor curioși dacă și-a mărit iar sânii

Vedeta în vârstă de 37 de ani a petrecut o vacanță în Turcia alături de familia sa și a împărtășit cu fanii o serie de fotografii, printre care și una în costum de baie. În această imagine, se poate observa clar schimbarea la nivelul sânilor. 

Adelina Pestrițu/ Foto: Instagram
Adelina Pestrițu/ Foto: Instagram

Însă, nu doar schimbarea la nivelul sânilor a fost evidențiată în fotografia postată de Adelina. Vedeta și-a etalat și silueta de invidiat. Într-un interviu anterior, vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale, explicând că mănâncă orice, dar în cantități potrivite, fără a exagera, și că își menține corpul prin activitate fizică și restricții alimentare.

„Mănânc orice în cantități potrivite. Dacă o iau puțin razna cu meniul, da, se depune repede. Dacă mănânc shaorma, fast-food, dacă mănânc la ore nepotrivite, asta e cel mai rău ce pot face”, a spus Adelina Pestrițu, potrivit Kfetele.

Citește și: Adelina Pestrițu a furat privirile pe plajă când a apărut în costum de baie. Cele din două piese îi pun în evidență atuurile fizice

Începutul noului an a fost plin pentru Adelina Pestrițu. A fost plecată în Laponia, unde a sărbătorit Crăciunul, iar apoi a mers în Maldive, unde s-a bucurat din plin de vremea caldă. Întoarcă acasă, ea și-a sărbătorit ziua de naștere, iar apoi a luat o decizie drastică, după cum a mărturisit chiar ea, în cadrul unei postări pe care a făcut-o pe rețelele sociale.

„Știți vorba aia „New Year, new me?” Se pare că și aici se aplică. Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze”, a explicat ea pe Instagram, în dreptul unor imagini în care apare chiar și în salonul în care a fost internată.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri