Prințul Charles vrea să reia legătura cu Meghan Markle și prințul Harry / Getty Images
Divertisment

Prințul Charles vrea să reia legătura cu Meghan Markle și prințul Harry / Getty Images

Adevăratul motiv pentru care prințul Charles își dorește să reia relația cu fiul lui: ”Îl iubește și vrea să meargă mai departe!”

Despre relația dintre prințul Charles și fiul său cel mic, prințul Harry, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, însă în ciuda neînțelegerilor care au existat între ei, se pare că ducele de Cornwall își dorește să reia legătura cu fiul său cel mic și cu Meghan Markle, deoarece își dorește să facă parte din viețile nepoților săi.

Jurnalista Katie Nicholl a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru ETonline, că întâlnirea de la începutul lunii iunie cu Harry și Meghan Markle și cu cei doi copii ai lor a fost una foarte emoționantă pentru Charles și Camilla.

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

”Știu că mulți nu-l văd pe Charles ca fiind un bunic implicat, dar el chiar e. A petrecut mult timp în ultimii ani cu nepoții din partea fiului său cel mare și își dorește foarte mult să aibă o relație apropiată și cu copiii lui Harry și Meghan.”, a dezvăluit jurnalista, potrivit sursei citate.

Totodată, întâlnirea dintre cei patru, care a avut loc cu ocazia ceremoniilor ce au marcat Jubileul de Platină al reginei, a fost un moment emoționant pentru Charles, care și-a revăzut nepotul, pe Archie, în vârstă de trei ani. Totodată, el a întâlnit-o pentru prima dată pe Lilibet, fiica de un an a prințului Harry.

Citește și: Prințul Harry a vrut să se întâlnească cu William, dar a fost refuzat. De ce n-a vrut ducele de Cambridge să stea de vorbă cu el

”Știu că Charles își dorește să reia relația cu Harry.”, a declarat jurnalista, precizând, de asemenea, că acea întâlnire a fost, cel mai probabil, doar începutul în ceea ce privește reluarea relației.

”Își iubește fiul și își dorește să meargă mai departe, să-l ierte. Vrea să-și repare relația și să-și vadă de viață. Își dorește foarte mult să fie un bunic bun și să-și vadă nepoții, chiar dacă acest lucru înseamnă câteva călătorii transatlantice.”, a mai precizat jurnalista. 

Prințul Harry, dezvăluiri explozive despre relația cu prințul Charles

Într-un interviu pentru podcastul lui Dax Shepard numit “Armchair Expert”, ducele de Sussex a declarat că tatăl său îl trata în copilărie exact așa cum fusese și el tratat la rândul său pe când era mic.

Citește și: Meghan Markle, pusă la punct de o biografă a familiei regale: ”Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu Oprah Winfrey!”

”Nu vreau să dau vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare. Este vorba de multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească - ”, a spus prințul Harry, potrivit The Guardian.

Citește și: VIDEO Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea uitate. O ședință foto din 2013 a pus-o într-o situație inconfortabilă

Ducele de Sussex a mai spus că în jurul vârstei de 20 de ani și-a dat seama că nu-și dorește “un job regal”, gândindu-se la ce i s-a întâmplat mamei sale, prințesa Diana.

”Am văzut ce este în spatele cortinei, știu care este modelul, știu cum funcționează operațiunea și nu vreau să fac parte din ea. E o combinație între The Truman Show și a fi un animal în cușcă la Zoo”, a adăugat Harry. Referitor la Prințul Charles, acesta a spus că vrea să le ofere copiilor săi o altfel de viață și un altfel de tratament față de cum a primit el: ”Brusc, am început să-mi dau seama că el m-a tratat în felul în care a fost și el tratat și m-am gândit cum pot să schimb asta pentru copiii mei”.

Etichete: printul charles , harry

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri