Rebel Wilson
Divertisment

Rebel Wilson a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a slăbit / Getty Images, Instagram

Adevăratul motiv pentru care Rebel Wilson a slăbit mai bine de 30 de kilograme: ”Nu a fost despre mine!”

Rebel Wilson, actrița în vârstă de 41 de ani, a impresionat o lume întreagă atunci când a slăbit mai bine de 30 de kilograme, iar acum aceasta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a făcut aceste sacrificii.

În cadrul unui InstaStory, actrița a mărturisit că a decis să topească kilogramele în plus pentru a avea o ”șansă mai bună” să rămână însărcinată.

Rebel Wilson dezvăluie care este secretul slăbitului ei miraculos. Actriţa s-a transformat total după ce a pierdut 30 de kilograme

Întrebată de un fan ce a determinat-o să pornească în această ”călătorie” și de ce a decis să adopte un stil de viață sănătos, aceasta a mărturisit și-a dorit să aibă o șansă să-și întemeieze o familie.

”E o întrebare delicată, însă o să încerc să-ți răspund. Am luat această decizie când am început să mă interesez despre lucrurile care țin de fertilitate. Doctorul mi-a spus <<Ai avea mai multe șanse dacă ai fi sănătoasă.>>”, a mărturisit ea, dezvăluind, de asemenea, că la început s-a simțit revoltată de comentariul medicului, însă ulterior a înțeles.

”Așa a început totul. Am pierdut câteva kilograme pentru a avea mai multe șanse de a-mi îngheța ovulele sau pentru ca acestea să aibă o calitate mai bună.”, a mărturisit ea, continuând șirul mărturisirilor: ”Nu a fost doar despre mine, ci mai degrabă despre a exista un mini-eu.”

Rebel Wilson poartă cele mai mulate ținute de când a slăbit 30 de kilograme. Cu ce articol vestimentar a impresionat actrița

Rebel Wilson a dezvăluit că are probleme de fertilitate în mai 2021

La scurt timp după ce s-a despărțit de iubitul ei, Jacob Busch, Rebel Wilson a mărturisit că se confruntă cu probleme de fertilitate.

”Am primit vești proaste astăzi. Nu am avut cu cine să le împărtășesc, dar cred că trebuie să spun cuiva. Pentru toate femeile de acolo care se luptă cu fertilitatea, știu și vă înțeleg prin ce treceți. Universul funcționează în moduri misterioase. Uneori nu are sens ceea ce se întâmplă, dar sper să fie o lumină pe cale să strălucească prin toți norii întunecați.”, mărturisea ea în luna mai a anului trecut. 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri