rebel wilson
Divertisment

Rebel Wilson. Foto: Profimedia

Rebel Wilson dezvăluie care este secretul slăbitului ei miraculos. Actriţa s-a transformat total după ce a pierdut 30 de kilograme

Rebel Wilson spune că nu s-a simțit niciodată mai bine după ce a urmat o rutină consecventă în timpul procesului ei de slăbit, care a ajutat-o să scape de 30 de kilograme.

Actrița, în vârstă de 41 de ani, a vorbit cu Shape despre „anul ei de sănătate” - perioadă în care Wilson a decis să renunțe la obiceiurile nesănătoase și să scapele de kilogramele în plus - și a spus că nu antrenamentele istovitoare au ajutat-o ​​să obțină rezultatul dorit, ci mersul în mod regulat.

Ea a dezvăluit că „mersul moderat” a fost, de fapt, o componentă cheie a pierderii în greutate și a ajutat-o ​​să scape de "grăsimea inutilă"

EXCLUSIVE: Rebel Wilson Stretches Out Before a Hike as She Celebrates Her 41st Birthday in Los Angeles.

„Nu am privit niciodată sănătatea din toate unghiurile. Dar împlineam 40 de ani și mă gândeam să-mi îngheț ouăle, iar experții mi-au spus: cu cât ești mai sănătoasă, cu atât procesul va merge mai bine" a adăugat Wilson.

Citeşte şi: Kim Kardashian, despre motivele care au dus la divorțul de Kanye West. Merge la terapie pentru a trece peste despărțire

Rebel a recunoscut că uneori devine emoțională când se gândește la motivul pentru care nu a acordat mai multă importanță sănătății sale mai devreme.

„Pur și simplu nu era o prioritate și nu știam cum să o fac în mod corect" a spus ea.

Rebel Wilson în Isn't It Romantic (2019). Profimedia
USA. Rebel Wilson in the ©Netflix new film : Isn't It Romantic (2019). Plot: A young woman disenchanted with love mysteriously finds herself trapped inside a romantic comedy.,Image: 421406692, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia

În timpul procesului de schimbare a stilului de viaţă şi de a deveni mai sănătoasă, Rebel Wilson a participat la un „program de wellness” în Austria, unde a aflat despre beneficiile „mersului moderat”, care a devenit în curând o nouă rutină. Pentru a-și menține plimbările interesante, Wilson ascult adesea podcast-uri.

Citeşte şi: Sharon Stone, electrizantă la 63 de ani. Actrița din ”Basic Instinct” a îmbrăcat o ținută nonconformistă

În timp ce se concentra pe „anul sănătății” sale, Rebel și-a atins în cele din urmă greutatea ideală de 74 kg până la sfârșitul anului 2020.La pierderea în greutate a contribuit şi schimbarea stilului alimentar, actriţa încorporând obiceiuri alimentare mai sănătoase, cu accent pe alimentele hrănitoare, bogate în proteine.

.„Scopul nu a fost niciodată să fiu slabă. Nu a fost niciodată să intru într-o anumită mărime a unei rochii. Am stabilit o greutate ideală pentru că aveam nevoie de ceva tangibil. Faptul că am reușit asta și am mai mult echilibru în viața mea m-a făcut să fiu mandră de mine."

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri