rebel wilson
Divertisment

Rebel Wilson. Foto: Profimedia

Rebel Wilson dezvăluie care este secretul slăbitului ei miraculos. Actriţa s-a transformat total după ce a pierdut 30 de kilograme

Rebel Wilson spune că nu s-a simțit niciodată mai bine după ce a urmat o rutină consecventă în timpul procesului ei de slăbit, care a ajutat-o să scape de 30 de kilograme.

Actrița, în vârstă de 41 de ani, a vorbit cu Shape despre „anul ei de sănătate” - perioadă în care Wilson a decis să renunțe la obiceiurile nesănătoase și să scapele de kilogramele în plus - și a spus că nu antrenamentele istovitoare au ajutat-o ​​să obțină rezultatul dorit, ci mersul în mod regulat.

Ea a dezvăluit că „mersul moderat” a fost, de fapt, o componentă cheie a pierderii în greutate și a ajutat-o ​​să scape de "grăsimea inutilă"

EXCLUSIVE: Rebel Wilson Stretches Out Before a Hike as She Celebrates Her 41st Birthday in Los Angeles.
Dacă ești pasionat de aeronave de luptă, nu trebuie să ratezi documentarul Luptătorii aerului. Pe Digi World și Digi Online, azi de la 18:00!

„Nu am privit niciodată sănătatea din toate unghiurile. Dar împlineam 40 de ani și mă gândeam să-mi îngheț ouăle, iar experții mi-au spus: cu cât ești mai sănătoasă, cu atât procesul va merge mai bine" a adăugat Wilson.

Citeşte şi: Kim Kardashian, despre motivele care au dus la divorțul de Kanye West. Merge la terapie pentru a trece peste despărțire

Rebel a recunoscut că uneori devine emoțională când se gândește la motivul pentru care nu a acordat mai multă importanță sănătății sale mai devreme.

„Pur și simplu nu era o prioritate și nu știam cum să o fac în mod corect" a spus ea.

Rebel Wilson în Isn't It Romantic (2019). Profimedia
USA. Rebel Wilson in the ©Netflix new film : Isn't It Romantic (2019). Plot: A young woman disenchanted with love mysteriously finds herself trapped inside a romantic comedy.,Image: 421406692, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets., Model Release: no, Credit line: Profimedia

În timpul procesului de schimbare a stilului de viaţă şi de a deveni mai sănătoasă, Rebel Wilson a participat la un „program de wellness” în Austria, unde a aflat despre beneficiile „mersului moderat”, care a devenit în curând o nouă rutină. Pentru a-și menține plimbările interesante, Wilson ascult adesea podcast-uri.

Citeşte şi: Sharon Stone, electrizantă la 63 de ani. Actrița din ”Basic Instinct” a îmbrăcat o ținută nonconformistă

În timp ce se concentra pe „anul sănătății” sale, Rebel și-a atins în cele din urmă greutatea ideală de 74 kg până la sfârșitul anului 2020.La pierderea în greutate a contribuit şi schimbarea stilului alimentar, actriţa încorporând obiceiuri alimentare mai sănătoase, cu accent pe alimentele hrănitoare, bogate în proteine.

.„Scopul nu a fost niciodată să fiu slabă. Nu a fost niciodată să intru într-o anumită mărime a unei rochii. Am stabilit o greutate ideală pentru că aveam nevoie de ceva tangibil. Faptul că am reușit asta și am mai mult echilibru în viața mea m-a făcut să fiu mandră de mine."

 

 

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri