"The Affair" New York Series Premiere
Divertisment

Photo by Jemal Countess/Getty Images

Adevărul, dezvăluit după doi ani. Motivul pentru care Ruth Wilson a renunțat la rolul din ”The Affair”: ”Nu mă simțeam în siguranță!”

Au trecut aproape doi ani de zile de când actrița Ruth Wilson a renunțat să mai joace în serialul ”The Affair”, iar acum s-a aflat motivul pentru care a luat această decizie.

Ruth Wilson, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre motivele care au determinat-o să renunțe la rolul pe care-l interpreta în serialul ”The Affair” și s-a plâns de mediul toxic în care lucra, precum și de faptul că ar fi trebuit să filmeze prea multe scene de amor.

Dacă la început s-a spus că actrița a renunțat la serialul care i-a adus un Glob de Aur din cauza salariului mic pe care-l avea, adevărul este altul. Actrița s-a plâns de scenele de nuditate numeroase și a mărturisit că ”nu s-a simțit în siguranță”.

”A fost înainte de mișcarea #MeToo și înainte de scandalul cu Harvey Weistein, însă instinctele mele erau foarte clare și puternice. Simțeam că ce se întâmplă acolo e greșit, nu mă simțeam deloc în siguranță.”, a mărturisit actrița care a renunțat la rol și care n-a mai fost plătită.

Citește și: Justin Bieber, mărturisiri dureroase despre cel mai greu moment din viața lui: ”M-am gândit la sinucere!”

”Consider că ceea ce a fost important am spus. Am avut o voce. M-am ridicat în picioare pentru mine.”, a mai povestit ea.

The Hollywood Reporter scria, de asemenea, despre un mediu toxic pe platourile de filmare, cu o industrie ce pune presiune pe actori să filmeze tot mai multe scene nud gratuit. Se pare că Ruth le-ar fi reproșat producătorilor și faptul că femeilor li se cere să filmeze mai multe astfel de scene decât bărbaților.

Această informație a fost, de asemenea, confirmată de o persoană din producție:”Am asistat-o pe Sarah Treem (scenarista) în nenumărate rânduri în timp ce încerca să-i convingă pe actori să se dezbrace, chiar dacă nu se simțeau confortabil cu asta ori nu erau obligați prin contract să facă asta. Mediul a fost foarte toxic.”, preciza sursa respectivă, potrivit Mirror.

Citește și: Jennifer Lopez, apariție senzuală la brațul iubitului ei. Imaginile inedite au făcut senzație pe internet

Ruth Wilson a câștigat un Glob de Aur

Serialul ”The Affair”, care explorează relaţia extraconjugală dintre personajul lui Wilson, Alison Lockhart, şi cel al lui West, Noah Solloway, i-a adus lui Wilson Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial TV în 2015.

Următorul proiect al actriţei a fost ''Dark River'' (2017), cu rolul Alice, o femeie al cărei trecut este umbrit de abuzuri sexuale, iar revenirea la ferma familiei după moartea tatălui este presărată cu amintiri traumatizante cu fratele său violent.

După ce a vorbit cu terapeuţi şi supravieţuitori pentru a se documenta pentru film, realizat înainte de declanşarea scandalului Weinstein şi dezvăluirilor care i-au urmat, Wilson crede că '' motivul principal pentru care oamenii nu vorbesc despre abuz este pentru că, într-un fel, se simt responsabili.''

VEZI SI: FILME DE CRĂCIUN PENTRU COPII. CELE MAI FRUMOASE PELICULE PE CARE SĂ LE VEZI ALĂTURI DE CEI MICI

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri