Alessandra Ambrosio/ Profimedia
Divertisment

Alessandra Ambrosio/ Profimedia

Alessandra Ambrosio, spectaculoasă într-o rochie mulată cu decupaje. Modelul arată impecabil la vârsta de 42 de ani

Alessandra Ambrosio a făcut furori la un eveniment din Mexic, unde a purtat o rochie spectaculoasă, care i-a pus în evidență silueta. Celebrul model se poate mândri cu un corp impecabil chiar și la vârsta de 42 de ani. 

Vedeta a participat la deschiderea unui hotel de lux, unde a optat pentru o ținută îndrăzneață, purtând o rochie midi, extrem de mulată, care prezenta decupaje în zona bustului și avea o crăpătură generoasă până la coapsă, care i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate. 

Alessandra Ambrosio/ Profimedia
Alessandra Ambrosio/ Profimedia

Citește și: Alessandra Ambrosio, superbă în costum de baie la 42 de ani. Modelul arată la fel ca atunci când defila pe podium

Supermodelul a arătat senzațional în piesa vestimentară, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi crem și o geantă cu detalii aurii. De asemenea, vedeta care este mamă a doi copii a optat pentru o coafură simplă, dar de efect, prizându-și câteva șuvițe în spate. 

Alessandra Ambrosio nu a uitat nici de fanii ei și a publicat un videoclip pe contul său de Instagram, unde le-a arătat acestora frânturi de la evenimentul inedit. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alessandra Ambrosio este mama a doi copii, pe Anja (14 ani) și pe Noah (11 ani), din relația pe care a avut-o cu Jamie Mazur de care s-a despărțit în 2015. Brazilianca este un supermodel de talie internațională, poartă cu mândrie aripile de ”îngeraș” Victoria’s Secret, se află în topul celor mai bine plătite modele, iar revista People a inclus-o in clasamentul celor mai frumoase femei din lume.

Citește și: Cum a apărut Alessandra Ambrosio la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul a atras toate privirile cu decolteul generos

Recunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani, dar și pentru orele de sport pe care le face constant, Alessandra Ambrosio reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, așa că și la 42 de ani poate concura cu ușurință cu modelele de 20. Nu degeaba a fost o prezență nelipsită ani întregi de pe podiumurile Victoria's Secret.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri