andreea marin
Divertisment

Andreea Marin a vorbit despre dificultățile financiare cu care s-a confruntat după moartea mamei ei. / Foto: Instagram

Andreea Marin, declarații neașteptate: „Dacă măsori succesul în milioane și milioane de euro, înseamnă că nu îl am!”

Andreea Marin a cucerit inimile românilor ca prezentatoare TV, dar, în ultimii ani, aceasta s-a reinventat, devenind antreprenor. Nu are milioane de euro în conturi, însă este împlinită, după cum a dezvăluit ea.

Întrebată dacă este un antreprenor de succes, Andreea Marin nu s-a temut să ofere un răspuns, ea explicând că este fericită că a organizat mereu proiecte frumoase.

„Depinde în ce măsori succesul, nu sunt un antreprenor foarte bogat. Dacă măsori succesul în milioane și milioane de euro, înseamnă că nu îl am. Dacă măsori succesul în proiecte frumoase și în a reuși să trăiești demn și să îți asiguri o viață civilizată, atunci, da, poți spune că sunt un antreprenor de succes”, a spus Andreea Marin pentru unica.ro.

Citește și: Ce spune Andreea Marin despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după trei căsnicii eșuate: „Există speranță și viitor”

„Dacă oamenii își doresc să revină, dacă îi vezi cu zâmbetul pe buze, dacă vin mereu cu propuneri către tine, se întorc la tine, pentru că s-au simțit bine și anterior, înseamnă că e bine ce faci”, a mai declarat Andreea Marin, despre colaboratorii pe care îi are.

Totodată, aceasta a vorbit și despre faptul că a fost nevoită să facă multe sacrificii pentru a ajunge să aibă succes.

„În cazul meu, prețul înseamnă nopți nedormite, înseamnă multă muncă, înseamnă uneori sacrificii legate de viața personală. Nu poți face, chiar dacă ești antreprenor, ești propriul stăpân, nu poți face neapărat tot ce îți dorești la timpul la care visezi să faci asta. Există limitări. Azi pot, mâine nu pot. Am responsabilități, trebuie să le respect, trebuie să mă țin de ele, trebuie să fiu un om de cuvânt în ochii celor care au încredere în mine, să nu îi dezamăgesc”, a completat Andreea Marin.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: "Mă feresc de ele ca de ciumă”

Andreea Marin, declarații despre nunta cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu de aproape șase ani. Cei doi se iubesc, se respectă, iar în ciuda celor trei căsnicii eșuate, prezentatoarea TV pare că și-a găsit în sfârșit iubirea vieții. Cu toate acestea, cei doi nu s-au căsătorit încă, iar fanii vedetei s-au întrebat dacă aceasta mai crede în nunți după ghinionul avut în trecut. 

În cadrul unui interviu oferi pentru revista VIVA!, Andreea Marin a declarat că nu exclude posibilitatea unei eventuale căsătorii cu actualul ei partener de viață și mai mult, aceasta a dezvăluit ce apreciază cel mai mult la iubitul ei. 

andreea marin si iubitul
Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. / Foto: Instagram

„Cel mai frumos dar și compliment, totodată, e fiecare dimineață când ne trezim împreună și tot ce clădim umăr lângă umăr, cu dragoste. Ne-a unit suferința fiecăruia, nu era un moment fast pentru niciunul dintre noi, viața ne-a adus astfel împreună la greu și sufletele noastre s-au deschis în mod firesc. Nu a fost dragoste la prima vedere pentru mine și mă bucur că a fost așa, pentru că am crescut împreună bazându-ne pe valori comune și pe sentimente care au crescut în timp, nu pe aparențe. De atunci până azi, am construit mult în doi”, a declarat Andreea Marin pentru VIVA!

Citește și: Are sau nu Andreea Marin operații estetice? Cum a reușit să ajungă la echilibru după vârsta de 45 de ani: "Nu mă iubeam pe mine"

Cât despre postura de mireasă, Andreea a susținut că, deși a fost căsătorită de trei ori, toate aceste căsnicii sfârșindu-se din cauza nepotrivirilor, are încredere și speranță, astfel că nu exclude o posibilă căsătorie cu actualul său partener. 

„Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea, se întâmplă, dar nu trebuie trase linii și concluzii radicale pentru că nu ne iese ceva cum ne dorim în viață. De aceea există speranță și viitor. Să învățăm să clădim mai bine”, a spus vedeta. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri