Angelina Jolie și fiica ei Vivienne/ Profimedia
Divertisment

Angelina Jolie și fiica ei Vivienne/ Profimedia

Angelina Jolie și fiica ei Vivienne, surprinse la o sesiune de cumpărături. Cele două au mers ținându-se de mână pe străzile din L.A

Angelina Jolie și fiica ei, Vivienne, în vârstă de 13 ani, au petrecut timp de calitate zilele trecute, fiind surprinse la o sesiune de cumpărături în Los Angeles, SUA. Cele două au arătat încă o dată că au o relație foarte bună. 

Actrița, în vârstă de 46 de ani, și fiica ei, în vârstă de 13 ani, au mers ținându-se de mână în timp ce vizitau magazine din L.A. Angelina Jolie a purtat o bluză gri cu nasturi, pe care a asortat-o cu o fustă bej până la nivelul tibiei și o pereche de balerini negri. De asemenea, aceasta și-a accesorizat look-ul cu geantă bej și o mască de protecție neagră. 

Vivienne a ales o ținută casual în timpul plimbării alături de mama sa, purtând o bluză de un albastru deschis și blugi gri cu talie înaltă. Aceasta a ales să-și asorteze look-ul cu o pereche de pantofi sport albi și nelipsita mască de protecție albastră. 

Angelina Jolie și fiica ei Vivienne/ Profimedia
Angelina Jolie și fiica ei Vivienne/ Profimedia

Citește și: Imagini unice cu Angelina Jolie și fiica ei, Shiloh, în Cambodgia, după ce Brad Pitt a dat-o în judecată: Aici sufletul meu își revine

Angelina Jolie o are pe Vivienne din casnicia cu actorul Brad Pitt. Cei doi au fost căsătoriți din 2014 până în 2019 și au împreună șase copii, trei biologici, pe Shiloh, în vârstă de 15 ani, și pe gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 13 ani, și trei adoptați, pe Maddox, în vârstă de 20 de ani, pe Pax, în vârstă de 18 ani, și pe Zahara, în vârstă de 17 ani. 

Angelina Jolie și Brad Pitt încă se luptă pentru custodia copiilor

După divorțul lor anunțat în urmă cu cinci ani, cei doi actori au început un proces uriaș pentru custodia copiilor lor minori, dar și pentru proprietățile pe care le-au dobândit împreună în timpul căsătoriei lor. 

În cadrul unui interviu pentru The Guardian, Angelina Jolie a vorbit despre neînțelegerile cu Brad Pitt și a dezvăluit că ”a fost terorizată” în timpul căsniciei, întrucât se temea pentru siguranța ei și a copiilor.

Citește și: Angelina Jolie, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Brad Pitt: ”Am fost terorizată, m-am temut pentru siguranța mea și a copiilor!”

Recent, Brad Pitt i-a intentat proces pentru că și-a vândut partea ei din vinăria de la Château Miraval din Franța, către omul de afaceri rus Yuri Shefler. Se pare că Pitt și Jolie conveniseră să nu vândă fără acordul celeilalte părți. 

Shefler este proprietarul S.P.I. Grup care produce și vinde peste 300 de mărci de alcool și are o avere netă de aproximativ 2,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?