antoniamain
Divertisment

Antonia, ședință foto spectaculoasă. Cum arată ținuta vedetei inspirată de filmul Matrix

Antonia continuă să-și uimească fanii de pe rețelele sociale cu cele mai îndrăznețe fotografii, care impresionează nu doar prin atitudinea acesteia de badass, cât și prin stilurile vestimentare diverse.

Citeşte şi: Kim Kardashian divorțează oficial de Kanye West. Cum a reacționat rapperul și ce se va întâmpla cu averea de 2 miliarde dolari

Conștientă de silueta de invidiat pe care o deține, cântăreața, în vârstă de 31 de ani, îmbracă cele mai sumare și cool ținute, fiind cunoscută pentru modul în care jonglează, în special, cu articolele vestimentare de streestyle.

De data aceasta, Antonia a optat pentru un look complet din vinil, ce aduce aminte de elementele din Matrix și un sutien portocaliu cu animal print. Atracția principala a fotografiilor a constat în abodmenul tonifiat, rezultatul muncii pe care vedeta îl depune zilnic la sală.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, vacanță de vis în Mexic în compania lui Emil Rengle, coregraful vedetelor. În ce ipostaze s-au filmat cei doi

Deoarece nu multă lume ar fi reușit să arate bine într-o astfel de ținută, ușor băiețească, fanii de pe Instagram au avut numai laude la adresa ei.
"Ești superbă", "Wow, cum sunt pozele astea", "Zici că este din filmul Matrix".

Etichete: antonia , sedinta foto

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri