Heidi și Leni Klum/ Profimedia
Divertisment

Heidi și Leni Klum/ Profimedia

Heidi Klum și fiica ei de doar 19 ani, pictorial de senzație în lenjerie intimă. Imaginile cu cele două i-au cucerit pe fani

Fiica lui Heidi Klum nu a moștenit doar frumusețea incontestabilă a supermodelului, ci și talentul. Leni, în vârstă de doar 19 ani, a fost protagonista unui pictorial de senzație alături de mama sa, în care și-au etalat siluetele de invidiat în cele mai îndrăznețe ținute.

Cele două au realizat o campanie pentru un brand italian de lenjerie intimă, unde au purtat cele mai noi piese vestimentare ale colecției din această toamnă. Ședința foto le-a surprins pe acestea îmbrăcate în topuri din dantelă și bikini asortați, care le-au pus formele voluptoase în evidență. 

Heidi și Leni Klum/ Profimedia
Heidi și Leni Klum/ Profimedia

Citește și: Leni Klum, ipostaze rare cu tatăl său adoptiv. Cum a fost surprinsă fiica lui Heidi Klum la întâlnirea cu Seal

De asemenea, Heidi Klum, în vârstă de 50 de ani, și fiica sa, în vârstă de 19 ani, au fost invitate de onoare la cina organizată de brandul de lenjerie intimă, care a avut loc la Muzeul Bode din Berlin, în Germania. Heidi a purtat o rochie mini Tom Ford din dantelă roz, cu mânecă lungă, asortată cu sandale stiletto negre, iar Leni a optat pentru o rochie maxi neagră, transparentă, care i-a pus în evidență lenjeria intimă din dantelă neagră.

Nu este prima dată când cele două realizează o campanie împreună. Fiind ambasadoarele brandului italian, acestea au realizat de-a lungul timpului mai multe ședințe foto în care au prezentat lenjeria intimă. Heidi Klum a fost intens criticată după apariția imaginilor din campania pentru lenjerie intimă alături de fiica sa. Milioane de femei au judecat-o pe divă pentru faptul că a ales să pozeze în astfel de ipostaze împreună cu adolescenta de doar 19 ani. Cut toate acestea, Leni a dezvăluit că nu se lasă influențată de comentariile negative și că este foarte mândră de mama ei.

Heidi și Leni Klum/ Profimedia
Heidi și Leni Klum/ Profimedia

Citește și: Leni, fiica lui Heidi Klum, siluetă perfectă. Adolescenta se află în vacanță cu iubitul ei, în Italia

„Sunt mai mult decât fericită cu modul în care a ieșit campania. Am o mamă grozavă. Consider că pozele arată grozav, iar noi am avut parte de timp de calitate. M-am distrat pe tot parcursul ședinței. Nu mă uit la aceste comentarii, sincer. Nu vreau să le citesc. Nu am nevoie să-mi concentrez atenția asupra lucrurilor negative. Dacă nu le dau atenție, atunci ele nu sunt acolo pentru mine. Am avut parte de amintiri grozave. O zi minunată, fotografii superbe, alături de persoana pe care o iubesc cel mai mult. Mama mea este o inspirație pentru mine, o iubesc. Ea îmi oferă cele mai bune sfaturi. Iubesc tot ce ține de ea. De munca pe care a făcut-o, de lucrurile pe care le pot învăța din experiența sa. Ador să luăm parte la sesiuni foto împreună.”, a spus Leni.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri