Prințul George, în centrul atenției la Wimbledon.jpg
Divertisment

Prințul George, în centrul atenției la Wimbledon / Profimedia Images

Cadoul pe care Kate Middleton a vrut să i-l facă prințului George s-a transformat într-un dezastru. Cum a reacționat prințesa

Kate Middleton, care acum a luat o pauză de la aparițiile publice în urma unei operații abdominale, a reușit de-a lungul timpului să jongleze atât cu îndatoririle regale, cât și cu educația celor trei copii ai săi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Prințesa de Wales este extrem de competitivă și își dorește să-i iasă totul perfect, însă există un lucru la care nu se pricepe deloc. 

Când era însărcinată cu prințul George, în 2013, Kate a fost nevoită să renunțe pentru scurt timp la hobby-urile sale, cum ar fi sportul, și să se axeze pe ceva mai puțin periculos. Astfel, soția prințului William a încercat croșetatul, dorindu-și chiar să-i facă un prim cadou fiului său atunci când s-a născut. Cu toate acestea, ea a recunoscut că totul s-a transformat rapid într-un dezastru. 

Citește și: Primele imagini cu prințesa de Wales după operația abdominală suferită în ianuarie. Kate Middleton, fotografiată alături de mama ei

„Am încercat să tricotez și nu sunt bună la asta. Ar trebui să cer sfaturi”, a declarat Kate Middleton în timpul unei vizite la Glasgow, potrivit revistei Hello!

De asemenea, în 2020, în timpul unei călătorii în Bradford, Kate a vizitat Older Yet Wiser, o organizație care îi sprijină pe bunici, și a le-a cerut sfaturi femeilor în vârstă despre croșetat. Acolo a fost și momentul când a recunoscut că a încercat să-i facă un pulover lui George, dar e eșuat. „Am încercat să-i croșetez lui George un pulover pentru prima dată. Am vrut să fie ceva special, dar la jumătatea drumului s-a desfăcut. E uimitor să ai aceasta abilitate”. 

De ce nu au vizitat-o cei trei copii pe Kate Middleton în cele 2 săptămâni de spitalizare

În timpul celor două săptămâni în care a fost internată în spital în urma unei operații abdominale, Kate Middleton s-a bucurat de vizite din partea soțului ei, dar nu și din partea celor trei copii.

Citește și: Prințul George își schimbă școala. Prețul exorbitant plătit de William și Kate Middleton pentru instituția prestigioasă din Oxford

Palatul Kensington nu a făcut lumină în ceea ce privește afecțiunea cu care s-a confruntat soția prințului William. În comunicatul dat publicității, s-a subliniat, însă, că prințesa de Wales își dorește "să mențină pe cât posibil normalitatea pentru copiii ei". Tocmai de aceea, prinții George și Louis și prințesa Charlotte au stat departe de mama lor cât ea a fost internată, din alegerea acesteia. 

"Nu cred că a vrut să facă din asta un lucru și mai mare decât era deja. Se adună în jurul ei și o vor ajuta să aibă grijă de ea", a spus biograful regal Ingrid Seward pentru People, despre dinamica din familia de Wales.

În schimb, Kate a rămas conectată la copiii ei prin apeluri FaceTime, așa cum se întâmplă și atunci când ea și William au angajamente departe de casă.

În general, copiilor nici nu le este permis să-i viziteze pe pacienții de la London Clinic fără permisiunea spitalului, pentru siguranța bolnavilor, dar și pentru că atmosfera de acolo nu devine o amintire plăcută pentru cei mici.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri