Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Cât de mult a crescut Lilibet, fetița prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ducele a făcut noi dezvăluiri despre copiii săi

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, trebuiau să participe luna trecută la WellChild Awards din Londra, un eveniment organizat de fundația WellChild, însă aceștia au amânat întâlnirea din cauza morții Reginei Elisabeta a II-a. Acum, la o lună după evenimentul trist din familia regală, ducele de Sussex și-a onorat promisiunea și a vorbit cu mai mulți copii bolnavi care au participat la WellChild Awards. 

Fratele prințului William a intrat într-un apel video cu organizația, care ajută copiii grav bolnavi, și a vorbit cu câștigătorii premiilor și cu familiile lor. În timpul convorbirii lor, prințul Harry și-a cerut scuze că nu a putut să fie prezent la înmânarea premiilor. 

Unul dintre copiii cu care a vorbit ducele a fost Henry Waines, în vârstă de patru ani, care suferă de probleme grave de sănătate. Harry a declarat că puștiul i-a adus aminte de fiul său Archie, având vocea și stilul de a vorbi foarte asemănătoare. „Sună exact ca fiul meu Archie. Au aceeași voce. Îmi place”, a spus ducele de Sussex. 

Citește și: Tensiunea dintre prințul Harry și rudele sale, departe de a se domoli. Ele se tem de lansarea cărții de memorii: ”E o bombă cu ceas!”

Puștiul a profitat de ocazie și l-a întrebat pe prințul Harry despre cei doi copii ai săi, Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an. În acel moment, ducele a radiat de fericire și i-a răspuns lui Henry: „Se descurcă minunat. Archie e foarte, foarte ocupat cu activitățile potrivite vârstei, iar Lilibet a început să vorbească, ceea ce e grozav”. 

Prințul Harry a vorbit și cu Shakerah Crowther, în vârstă de 10 ani, supraviețuitoarea unei forme rare de cancer. „Îmi pare rău pentru bunica ta, Regina”, i-a transmis copila ducelui, în timp ce acesta, vizibil emoționat, a întrebat-o pe micuță de cât de timp are balonul în formă de girafă, care era poziționat în spatele ei. „De cât timp ai girafa aceea? Pentru că Archie are și el o girafă ca aceasta și încă rezistă. Noi îi spunem Gerald”.  

Citește și: Când s-au logodit, de fapt, prințul Harry și Meghan Markle. Ducii de Sussex au ascuns un detaliu inedit

Ducele a încheiat convorbirea video într-o notă emoționantă, atunci când Evelyn Rodger, o asistentă medicală pentru copii, care a finanțat și fondul memorial al prințesei Diana, i-a transmis prințului că mama sa ar fi foarte mândră de el. „Cred că mama ta ar fi foarte mândră de ceea ce ai realizat în acești bani și de omul care ai devenit”, a spus aceasta. Harry a privit-o emoționant, răspunzând: „Este foarte dulce, mulțumesc”.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri