Cressida Bonas, fosta iubită a prințului Harry
Divertisment

Cressida Bonas, fosta iubită a prințului Harry / Profimedia Images

Ce face acum Cressida Bonas, fosta iubită a prințului Harry. Cei doi s-au despărțit acum opt ani, dar au rămas în relații bune

N-au fost puține momentele în care prințul Harry a fost fotografiat serios, poate chiar îmbufnat, însă fosta lui iubită, modelul și actrița Cressida Bonas, are motive să fie cu zâmbetul pe buze.

În vârstă de 33 de ani, Cressida Bonas, model și actriță de profesie, a devenit mamă pentru prima oară, iar de curând a fost surprinsă pe în timp ce se plimba pe străzile din vestul Londrei, alături de soțul ei, Harry Wentworth Stanley.

Citește și: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cressida Bonas, care a avut o relație cu prințul Harry timp de doi ani, până în 2014, a fost fotografiată la o plimbare alături de soțul ei, în timp ce aceasta împingea căruțul cu bebelușul lor.

Cressida Bonas și Stanley s-au căsătorit în 2020, însă până acum nu au dezvăluit numele sau sexul bebelușului lor.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle nu s-au putut decide ce nume să-i dea primului lor copil. Cum au rezolvat situația ducii de Sussex

Vestea privind faptul că actrița a devenit mamă vine la câteva luni de când Chelsy Davy, o altă tânără cunoscută pentru relația pe care a avut-o cu Harry, a devenit, de asemenea, mamă.

Cressida și prințul Harry s-au despărțit după ce aceasta se săturase de responsabilitățile care vin odată ce ai o relație cu un membru al familiei regale. Aceștia au rămas, însă, în relații bune, fapt pentru care actrița a participat chiar și la nunta lui cu Meghan Markle, în 2018.

Cressida Bonas, fosta iubită a prințului Harry

Prințul Harry a avut o relație de șapte ani cu Chelsy Devy

Șapte ani de relație i-au legat pe prințul Harry și Chelsy Davy, cea despre care se credea că are toate șansele să-i devină soție. Deși la momentul nunții lui Kate Middleton cu prințul William, Chelsy și Harry erau despărțiți, tânăra a fost invitată la ceremonie, în speranța că se va aprinde flacăra iubirii.

Cu toate acestea, reîntâlnirea dintre foștii iubiți a determinat-o pe Chelsy să nu-și dorească să facă parte din familia regală.

Citește și: Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

Nunta lui Kate și William, de acum 10 ani, a fost momentul care a făcut-o pe Chelsy Davy să înțeleagă că viața în familia regală britanică nu este pentru ea. Deși a pășit la ceremonie la brațul prințului Harry, cel cu care se iubise vreme de șapte ani, blonda originară din Zimbabwe a simțit că nu este cazul să se împace cu el și să pornească mai departe împreună pe drumul vieții.

prințul Harry și Chelsy Davy

Citește și: Prințul Harry, primele declarații despre reîntâlnirea cu Elisabeta a II-a: ”A fost grozav să o văd!”

Angela Levin, biograf regal și autoarea unei cărți despre viața prințului Harry, a dezvăluit că nunta la care acesta și Chelsy au participat împreună a fost picătura care a umplut paharul. Desfășurarea de forțe din jurul evenimentului, lipsa intimității, toate tradițiile și rigiditatea normelor din jurul Curții Regale au făcut-o pe Chelsy să nu-și dorească niciodată o viață precum a lui Kate Middleton, notează Daily Star, care citează mărturiile a doi experți în ale regalității.

Deși îl iubea pe Harry și avea multe în comun cu prințul, tânăra a decis să se pună pe primul loc. Chiar dacă s-au despărțit, Chelsy și Harry au păstrat o relație de prietenie. Mai mult, aceasta a fost invitată la nunta prințului cu Meghan Markle.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri