Prințul Harry
Divertisment

Prințul Harry / Profimedia Images

Ce răspuns a oferit prințul Harry când a fost întrebat dacă își imaginează dacă va mai lucra vreodată pentru familia regală

Prințul Harry continuă să fie în centrul atenției cu doar câteva zile înainte de lansarea cărții sale de memorii, intitulată ”Spare”. Astfel, în cadrul unui interviu acordat lui Anderson Cooper, acesta a susținut că nu se mai vede lucrând pentru familia regală.

Într-un trailer al interviului pe care i l-a acordat lui Anderson Cooper și care va fi difuzat în curând, prințul Harry a susținut că crede că își va relua vreodată rolul regal la care a renunțat.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Beyonce lui Meghan Markle, după interviul cu Oprah: Tot nu-mi vine să cred că știe cine sunt, a reacționat ducesa

”Poți să-ți imaginezi o zi în care te vei întoarce să lucrezi ca membru al familiei regale?”, l-a întrebat Cooper pe Harry în cadrul unui interviu filmat pentru emisiunea 60 Minutes.

”Nu”, a spus prințul Harry, iar filmarea continuă cu vocea jurnalistului, care anunță că acesta va face mai multe dezvăluiri duminică, când va fi difuzat interviul.

Citește și: Fotografii rare cu fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle. Cum arată acum Lilibet Diana

Prințul Harry își dorește să-și recupereze tatăl și fratele

Ducele de Sussex a făcut noi mărturisiri despre familia sa, declarând că își dorește să-și „recupereze tatăl și fratele”. 

„Mi-aș dori să-mi recuperez tatăl, mi-aș dori să-mi recuperez fratele”, a declarat prințul Harry, referindu-se la regele Charles al III-lea și prințul moștenitor William, în interviuri acordate rețelei de televiziune ITV și postului american CBS News.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu vor rămâne fără titlurile regale, indiferent de ce vor spune despre rudele lor

În declarații făcute la CBS News, prințul Harry susține că a fost „trădat” cu „scurgeri de informații și povești împotriva mea și a soției mele” înainte de a se retrage din funcțiile regale. „Când ți se spune în ultimii șase ani «nu putem face o declarație pentru a vă proteja», dar o fac pentru alți membri ai familiei, se ajunge într-un moment în care tăcerea este trădare”, a spus prințul Harry. Prințul a adăugat că ei „nu au arătat absolut nicio dorință de împăcare”, deși nu a specificat la cine se referă.

ITV a transmis că interviul său acoperă relațiile personale ale prințului Harry și oferă „detalii neștiute până acum” despre moartea mamei sale Diana, prințesa de Wales. „Vreau o familie, nu o instituție. Ei cred că este mai bine să ne păstreze cumva ca răufăcători”, a spus prințul Harry.

Citește și: Prințul Harry spune că membrii familiei regale considerau hărţuirea lui Meghan de către tabloide un „ritual de trecere”

Ambele interviuri vor fi difuzate pe 8 ianuarie, cu două zile înainte ca volumul de memorii al prințului Harry, intitulat „Rezervă”, să fie publicat internațional.

 

Etichete: printul harry

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri