Chrissy Teigen
Divertisment

Chrissy Teigen / Getty Images

Chrissy Teigen, reacție dură după ce un fan a acuzat-o că a apelat la liposucție. Soția lui John Legend e într-o formă de invidiat

hrissy Teigen, soția lui John Legend, în vârstă de 36 de ani, a reacționat dur după ce unii dintre fanii ei i-au reproșat că a apelat la liposucție pentru a scăpa de kilogramele în plus.

La mai bine de un an de zile de când a trecut prin momente dificile, ea pierzând o sarcină destul de avansată, Teigen nu doar că are puterea de a zâmbi din nou, însă pare să fie într-o formă de invidiat.

Citește și: Ce a apărut pe internet după ce Chrissy Teigen a dezvăluit că a pierdut sarcina. Mesajele sfâșietoare transmise de vedete

Zilele trecute, aceasta a făcut publice mai multe imagini în care apare îmbrăcată în niște pantaloni din denim scurți, ce-i pun în valoare picioarele interminabile. Ea și-a completat ținuta cu un maiou și cu un sacou pe care-l ține în mână, dar și cu niște cizme cu tocuri înalte.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Liposucție constantă, antremente și dietă.”, a comentat un utilizator, iar Chrissy n-a ezitat să reacționeze: ”Liposucție constantă. Despre ce vorbești?”

Unii dintre fani, însă, i-au fost alături acesteia și n-au ezitat să n-o complimenteze pentru felul în care arată: ”Ar trebui să fii model!”, ”Ești top!”, ”De unde cumpăr picioarele alea?”, ”Arăți senzațional!”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Chrissy Teigen aștepta să devină mamă de băiat 

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, era însărcinată cu al treilea copil și urma să devină mamă de băiat. Din păcate, la începutul lunii octombrie a anului 2020, ea a ajuns la spital pentru a primi transfuzii de sânge. Din păcate, a pierdut sarcina din cauza unor complicații.

Citește și: Momente dramatice pentru unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz: Chrissy Teigen și John Legend au pierdut al treilea copil

”Suntem în stare de șoc și simțim acea durere profundă despre care doar am auzit până acum, o durere pe care nu am mai simțit-o niciodată. Nu am putut să oprim sângerările și să îi oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda multelor transfuzii de sânge. Pur și simplu nu a fost destul”, a povestit Chrissy la vremea respectivă.

Citește și: Momente dramatice pentru unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz: Chrissy Teigen și John Legend au pierdut al treilea copil

John Legend și Chrissy Teigen, care au doi copii obținuți prin fertilizarea in vitro, au anunțat prin intermediul videoclipului piesei artistului, Wild, că urmează să mai aibă un copil. Încă de atunci, Chrissy și-a ținut la curent fanii cu privire la evoluția sarcinii, dar și problemele pe care le-a întâmpinat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri