printul harry si meghan markle
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle și-au pierdut popularitatea în rândul britanicilor. / Foto: Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle nu se mai simt în siguranță în casa din SUA. Ducii de Sussex au chemat poliția de mai multe ori

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se mute în Montecito, California, după ce au renunțat la îndatoririle regale, însă viața lor nu e mai liniștită. Ducii de Sussex sunt îngroziți de hoți, aceștia contactând poliția de mai multe ori în doar 12 zile. 

Nepotul Reginei și soția sa s-au confruntat recent cu doi intruși care au declanșat alarmele de securitate la reședința lor din SUA. Ambele incidente au avut loc la diferență de mai puțin de două săptămâni unul față de celălalt, iar într-una dintre „vizite”, ducii de Sussex se aflau la conacul lor în valoare de 14 milioane de dolari, alături de cei doi copii. 

Potrivit publicației Mirror, poliția din Santa Barbara a fost trimisă la domiciliul celor doi pe data de 19 mai, în aceeași zi în care Harry și Meghan au aniversat patru ani de căsnicie. Ulterior, la doar 12 zile mai târziu, pe 31 mai, înainte să se îmbarce într-un avion privat pentru a călători în Marea Britanie cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei, un alt intrus a declanșat o nouă alarmă de securitate. Intrările prin efracție au fost caracterizate de poliție ca fiind „circumstanțe suspecte”, iar oamenii legii au declanșat o anchetă în acest sens. De asemenea, în ultimul an, ducele de Sussex a sunat la poliție de șase ori din cauza declanșării alarmei de securitate. 

Citește și: Prințul Harry pare a nu o avea deloc la inimă pe mama lui vitregă. Adevărul despre relația dintre acesta și Camilla Parker Bowles

Recent, prințul Harry și Meghan Markle au reînnoit contractul de închiriere pentru locuința Frogmore Cottage din Windsor, care beneficiază de protecție 24 de ore pe zi, în ciuda faptului că au renunțat la atribuțiile regale și s-au mutat în California în 2020. 

Ducele de Sussex a contestat o decizie prin care i se cere să nu mai beneficieze de protecție din partea poliției în timp ce se află în Marea Britanie, chiar dacă el însuși acoperă costurile. Decizia a fost luată la începutul anului 2020 de către Comitetul executiv pentru protecția regalității și a personalităților publice, în numele Ministerului de Interne, ministerul responsabil pentru poliție, imigrație și securitate.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit care a fost momentul în care a realizat că Meghan Markle este sufletul lui pereche

„Harry ar trebuie să se concentreze mai mult pe securitatea din California, decât să facă plângeri cu privire la securitatea din Marea Britanie. După două alerte de intruși în 12 zile, cu siguranță ar trebui să facă din protecția familiei sale din SUA prioritatea sa”, a declarat expertul regal Angela Levin pentru The Sun. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?