Naomi Campbell/ Profimedia
Divertisment

Naomi Campbell/ Profimedia

Cum arată Naomi Campbell atunci când nu e pe podium. Supermodelul a atras toate privirile pe aeroportul din New York

Naomi Campbell a purtat o ținută extravagantă de Ziua Sfântului Patrick, atrăgând toate privirile pe aeroportul JFK din New York. Supermodelul a optat pentru un trening negru cu verde și o pălărie elegantă. 

Supermodelul, în vârstă de 51 de ani, a avut o apariție spectaculoasă atunci când a sosit în New York. Aceasta a marcat ziua Sfântului Patrick îmbrăcând o ținută extravagantă, formată dintr-un trening negru cu dungi de un verde neon, pe care l-a asortat cu încălțări sport și un palton lung și negru. De asemenea, Naomi și-a accesorizat look-ul cu o pălărie elegantă neagră și o pereche de ochelari de soare. Nu i-au lipsit nici mănușile din latex și masca de protecție neagră, care i-a acoperit fața în timp ce își aștepta zborul pe aeroportul aglomerat. 

EXCLUSIVE: Naomi Campbell is Spotted at JFK Airport in New York City.

Citește și: Naomi Campbell a lăsat puțin imaginației pe podiumul de modă. A defilat cu bustul acoperit doar de un colier supradimensionat

Ziua Sfântului Patrick este una dintre cele mai importante sărbători din an în Irlanda, fiind, la origini, o sărbătoare catolică. În zilele noastre, această festivitate e mai degrabă dedicată întregii culturi irlandeze și este sărbătorită cu fast atât în Irlanda și în Marea Britanie, cât și în Statele Unite. Toate obiceiurile legate de această sărbătoare se învârt în jurul culorii verzi. Toată lumea poartă haine verzi, simboluri cu trifoi şi, pentru că este vorba de Irlanda, se bea bere.

Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani

Naomi Campbell a surprins pe toată lumea după ce a anunțat pe pagina ei de Instagram că a devenit mamă. Din cauza carierei sale de succes, supermodelul consideră că vârsta ei de acum este una potrivită pentru a avea un copil. 

Chiar dacă s-a axat foarte mult pe viața ei profesională, pandemia şi lockdown-urile din ultima perioadă au determinat-o să se gândească serios la întemeierea unei familii. Apropiați ai vedetei au declarat pentru Daily Mail că Naomi ar fi folosit o mamă surogat, iar înainte de marele anunţ, ea şi-a anunţat staff-ul că nu va mai lucra în weekend-uri.

Citește și: Naomi Campbell, primul pictorial alături de fiica ei: ”N-a fost adoptată, este copilul meu!” Cum arată micuța

Recent, Noemi Campbell a vorbit despre fiica ei, deși nu a dezvăluit numele micuței și nici cine este tatăl. ”Este o fetiță bună. Doarme bine, aproape că nu plânge și îmi spun de multe ori că este foarte matură pentru vârsta ei.”, a dezvăluit supermodelul, potrivit Daily Mail.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri