Naomi Campbell a vorbit despre meseria de mamă
Divertisment

Naomi Campbell a vorbit despre meseria de mamă / Getty Images

Naomi Campbell, mărturisiri emoționante despre fiica ei: ”Sunt norocoasă că o am și știu acest lucru!”

Imaginea cu Naomi Campbel, în vârstă de 51 de ani, în care apare ținându-și fiica de nouă luni în brațe, a făcut înconjurul lumii.Totodată, în cadrul unui interviu pentru Vogue, ediția britanică, ea a vorbit și despre meseria de părinte.

În vârstă de 51 de ani, Naomi Campbel, care nu a dezvăluit nici numele pe care-l poartă fetița ei, dar nici identitatea tatălui ei, a vorbit deaspre cea mică, dezvăluind că ”îi seamănă mult și e norocoasă pentru că-i place să călătorească.”

”Este o fetiță bună. Doarme bine, aproape că nu plânge și îmi spun de multe ori că este foarte matură pentru vârsta ei.”, a dezvăluit supermodelul, potrivit Daily Mail.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”A început să facă cu mâna, ceea ce este distractiv. Râdem mult, aproape că și vorbește. Cred că ar putea să meargă în picioare în curând. Și are deja șase dinți.”, a mai mărturisit mândră Naomi.

Citește și: Naomi Campbell, primul pictorial alături de fiica ei: ”N-a fost adoptată, este copilul meu!” Cum arată micuța

Deși este mamă, iar fiica ei îi ocupă cea mai mare parte din timp, Naomi Campbell are un program încărcat și își petrece timpul între sudul Franței, Qatar, Londra, Los Angeles și Paris.

Despre fiica ei, însă, ea spune că ”este cea mai mare binecuvântare și cel mai bun lucru pe care l-a făcut în viață”.

”Am știut întotdeauna că voi deveni mamă, însă mi-a adus cea mai mare bucurie. Sunt norocoasă să o am și știu asta.”, a mai spus ea, continuând, de asemenea, că se simte ca un copil atunci când o privește pe fiica ei.

Citește și: Naomi Campbell, într-o rochie de prințesă, la 51 de ani. Artista a arătat perfect pe covorul roșu din Arabia Saudită

Naomi Campbell a anunțat că a devenit mamă în luna mai 2021

Anul trecut, în luna mai, Naomi Campbell a surprins pe toată lumea când a postat o fotografie cu fetița ei, deși nimeni nu știa că are o relație. Nu se cunoaște încă metoda prin care micuța a venit pe lume, cu toate că în urmă cu patru ani vedeta a spus că știința îi oferă oportunitatea de a avea un copil atunci când își dorește, sugerând că va opta pentru o mamă surogat.

Citește și: Cât de bine arată Jennifer Lopez la 52 de ani. Artista și-a arătat abdomentul în timp ce mergea la cumpăraturi

Deși vedeta nu a împărtășit foarte multe detalii cu privire la fiica sa, aceasta a decis să posteze o fotografie pe social media în care apare alături de micuță. Mesajul pe care l-a transmis pentru fani a fost unul foarte emoționant, semn că abia aștepta să își strângă în brațe micuța și să înceapă o nouă perioadă frumoasă din viața ei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri