andreea marin si fiica ei, violeta
Divertisment

Andreea Marin și Violeta au o relație foarte bună. / Foto: Instagram

Cum se înțelege Violeta, fiica Andreei Marin, cu Alexandru, fiul cel mic al lui Ștefan Bănică. Prezentatoare TV a dat tot din casă

Relația dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. a fost una tumultoasă. Deși s-au iubit nebunește la începutul căsniciei, din care a rezultat și fiica lor, Violeta, au decis să divorțeze din cauza neînțelegerilor. Cei doi și-au refăcut viața, având în prezent relații stabile cu alți parteneri. Ștefan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu artista Lavinia Pîrva, alături de care are un fiu, pe nume Alexandru, iar celebra prezentatoare TV se iubește cu Adrian Brâncoveanu. 

Deși au avut multe de împărțit după divorț, Andreea și Ștefan se implică în aceeași măsură în creșterea și educația fiicei lor. Mai mult, Violeta are o relație foarte bună cu fratele său vitreg, Alexandru. Andreea Marin a vorbit fără rețineri despre relația celor doi și a dezvăluit că susține comunicarea între aceștia. 

Citește și: Andreea Marin, declarație în versuri de ziua iubitului: "La mulți ani, ecoul meu". E topită după diplomatul pe care-l iubește de 6 ani

„Susțin această relație frate-soră pentru că noi, ca părinți, nu știm ce soartă vom avea. Nu știm niciodată. Ei trebuie să fie uniți, să se ajute și să se iubească unul pe celălalt. Și e vorba de o iubire specială în cazul lor. Sigur (N.red.: Violeta are o legătură și cu fratele mai mic). Acum vorbeam de cei mai mari fiindcă au alte subiecte de discutat. Există apropiere între toți cei trei. Și e și normal ca noi, maturii, să susținem această apropiere. Când noi n-om mai fi, ei rămân singurii care se pot susține. Eu, care nu prea mai am rude mai vârstnice decât mine, știu ce înseamnă asta.”, a declarat recent Andreea Marin, pentru cancan.ro.

Cum se înțelege Andreea Marin cu fiica ei

Andreea Marin are o relație extraordinară cu fiica ei, Violeta, însă aceasta nu este nelipsită de neînțelegeri, după cum a mărturisit fosta prezentatoare TV. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Andreea Marin a fost întrebată cum se înțelege cu fiica ei, în vârstă de 15 ani.

„Destul de bine. (...)Ne mai și ciondănim din când în când”, a recunoscut ea ea, adăugând: „Diferențele de opinii, pentru că la 15 ani nu poți să ai experiența pe care o are părintele la 40 și ceva de ani și nu vezi anumite pericole sau nu vezi anumite oportunități, nu le înțelegi”, potrivit Libertatea.ro

Citește și: Violeta Bănică și fratele ei, Radu, ca desprinși din povești, la o gală prezentată de Andreea Marin. Eleganți, superbi și uniți

De asemenea, ea a mărturisit că supărarea le trece destul de repede, pentru că își oferă timp și discută problema pentru a o rezolva:

„Ai nevoie de o pauză de respirație. Suntem amândouă la fel de focoase, trebuie să recunosc. Ne ambalăm, dacă ținem la o idee o susținem până la capăt, ne luptăm pentru ea”, a povestit vedeta.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri