2nd Annual Academy Museum of Motion Pictures Gala, Academy Museum of Motion Pictures, Los Angeles, California, United States - 16 Oct 2022
Divertisment

Rebel Wilson. Profimedia

Rebel Wilson lansează „Fluid”, o aplicaţie de dating deschisă tuturor: M-ar fi ajutat cu adevărat încă de acum cinci ani

Rebel Wilson va lansa o aplicaţie de dating, denumită Fluid, pentru a-i ajuta pe oameni să acceseze "un grup mai larg dedicat întâlnirilor online", informează DPA.

Noua aplicaţie se adresează persoanelor singure şi curioase, de orice orientare sexuală, pentru ca acestea să îşi găsească parteneri potriviţi şi să cunoască oameni noi.

Aplicaţia Fluid, care urmează să devină disponibilă în App Store în săptămânile următoare, va folosi "cea mai recentă tehnologie de matchmaking şi un algoritm de filtrare avansat" pentru a-i ajuta pe utilizatori să intre în legătură cu potenţiali prieteni, parteneri de-o noapte, parteneri pentru întâlniri romantice sau chiar de viaţă fără "constrângerile unor persoane cu sexualitate inflexibilă".

"Fie că eşti heterosexual, queer, curios, heteroflexibil, bisexual, pansexual, gay, lesbiană, deschis la explorare, în orice parte a spectrului LGBTQIA+ sau dacă preferi să nu pui o etichetă peste sexualitatea ta, atunci Fluid este pentru tine, indiferent de identitatea ta sexuală. Toată lumea aparţine comunităţii Fluid", se afirmă în descrierea oficială a noii aplicaţii.

"Ceea ce e cool este faptul că aceasta e o aplicaţie deschisă pentru toţi", a declarat Rebel Wilson, cofondatoare a aplicaţiei, pentru revista People într-un articol publicat de Sfântul Valentin.

Citește și: Gina Pistol a hotărât să renunțe la televiziune. Ce a determinat-o să ia această decizie, deși se bucură de mare popularitate

Rebel Wilson: Nu am crezut niciodată că sunt 100% hetero

Vedeta din "Pitch Perfect", care a anunţat în vara anului trecut că este implicată într-o relaţie romantică cu designerul vestimentar Ramona Agruma, spune că şi-ar fi dorit ca o astfel de aplicaţie "să fi fost disponibilă încă de-acum cinci ani".

"O aplicaţie precum Fluid m-ar fi ajutat cu adevărat şi poate că aş fi descoperit atunci profilul unei femei şi mi-aş fi zis: 'OK, poate că vreau să îi trimit un mesaj'. Nu am crezut niciodată că sunt 100% hetero. Nu prea ştiu cum să îmi definesc sexualitatea, dar ştiu că există mulţi oameni în lume care nu doresc nici ei o identificare rigidă", a adăugat vedeta australiană, în vârstă de 42 de ani.

Rebel Wilson este mama unei fetiţe de trei luni, Royce Lillian, născută cu ajutorul unei mame-surogat.

Etichete: rebel wilson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri