Naomi Campbell și Linda Evangelista
Divertisment

Naomi Campbell și Linda Evangelista / Profimedia Images

Dezvăluiri despre conflictul dintre Naomi Campbell și Linda Evangelista: „Nu suportă să fie în aceeași încăpere!”

Relația dintre Naomi Campbell și Linda Evangelista este „pe butuci”, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Daily Mail, fapt pentru care cele două nu mai suportă să fie în aceeași încăpere. 

Naomi Campbell și Linda Evangelista au făcut furori în anii 1990, fiind printre cele mai apreciate supermodele ale lumii, alături de Cindy Crawford, Christy Turlington și Claudia Schiffer

În ultimul timp, însă, se pare că relația dintre Naomi, în vârstă de 54 de ani și Linda, de 59 de ani, s-a deteriorat, astfel că acestea nu se mai urmăresc pe Instagram și se evită la prezentările de modă, potrivit Daily Mail.

Citește și: Naomi Campbell, fotografiată în ipostaze rare. Supermodelul care cucerea podiumurile este nedespărțit de fiica ei

Zvonurile privind o ruptură între cele două au apărut în septembrie 2023, când Naomi și Linda au defilat pe podium la Vogue World, alături de Christy și Cindy. Atunci, fanii vigilenți au observat că Naomi a postat pe rețelele sociale imagini în care apar toate, dar nu i-a dat tag Lindei.

Mai târziu, în aceeași lună, la Săptămâna Modei de la Milano, cele două, care în trecu erau extrem de apropiate, au stat la cinci locuri distanță una de cealaltă la prezentarea Fendi pentru colecția primăvară/vară. În timp ce Naomi a stat alături de prietenele ei, Kate Moss și Demi Moore, Linda a stat între Suki Waterhouse și actrița Naomi Watts.

Într-un interviu acordat publicației The Standard, Naomi nu a menționat numele Lindei, dar a sugerat că este dezamăgită de cineva care a arătat „nerecunoștință”.

Ea a spus: „Lipsa de sinceritatea mă face furioasă. La fel și lipsa de recunștință. Mai ales când știi că te-ai străduit cu adevărat să ajuți pe cineva și acea persoană nu poate să-ți spună mulțumesc. Nici măcar un simplu mulțumesc. Nu este atât de mult furie, cât o mare dezamăgire”. 

Citește și: Naomi Campbell, acuzată că și-a editat fotografiile de pe Instagram: „Cel mai prost Photoshop realizat vreodată”

Când jurnalistul a întrebat-o pe Naomi dacă vorbește despre cineva anume, ea a răspuns: „Corect”.

Mai mult de atât, potrivit sursei citate, relația dintre cele două s-ar fi deteriorat atât de mult, încât cele două „nu se suportă” deloc. 

Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell şi Christy Turlington au apărut  într-un documentar

Anul trecut, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell şi Christy Turlington, cele patru top-modele staruri în anii '90, au fost protagoniste într-un serial documentar difuzat pe o platformă de streaming online.

Numit "The Supermodels", programul va urmări ascensiunea lor la New York la sfârşitul ailor 1980 şi succesul mondial din deceniul următor.

Potrivit Variety, "The Supermodels" a fost realizat de Barbara Kopple, documentarist care are în palmares două premii Oscar: primul pentru "Harlan County, U.S.A." (1976) şi al doilea pentru "American Dream" (1990).

Vogue World: London 2023
Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista. Vogue World: London. Getty Images

Citește și: Linda Evangelista, diagnosticată cu cancer mamar: ”Știu că sunt cu un picior în mormânt, dar mă bucur că trăiesc!”

Prietene, cele patru top-modele s-au reunit adesea pentru a lucra împreună. Ele au apărut pe coperta din ianuarie 1990 a revistei Vogue din Marea Britanie, alături de o altă colegă, Tatjana Patitz. Văzând această fotografie emblematică, realizată de Peter Lindbergh, George Michael a avut ideea de a le reuni în videoclipul cântecului "Freedom! 90", realizat de David Fincher.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri