Donna D'Errico/ Profimedia
Divertisment

Donna D'Errico/ Profimedia

Donna D'Errico, deranjată că fanii îi raportează fotografiile în costum de baie: „E ilegal să arăți așa de bine”

Donna D'Errico se poate mândri cu o silueta uimitoare și la vârsta de 55 de ani. Celebra actriță din Baywatch, face furori pe rețelele de socializare atunci când se afișează în costum de baie sau în ținute provocatoare, însă nu toți urmăritorii săi sunt încântați de postările vedetei. 

Recent, actrița s-a plâns pe contul său de Instagram că mai multe postări de-ale sale au fost șterse din cauza faptului că utilizatorii i-au raportat imaginile în costum de baie. Donna a fost extrem de supărată și și-a arătat dezamăgirea printr-un mesaj postat la descrierea unui videoclip în care apare într-o rochie mulată cu decupaje. 

Citește și: Cum arată acum Donna D'Errico în costumul de baie iconic din Baywatch. Actrița a surprins cu silueta sa la 55 de ani

„Nu este frumos să raportați fotografiile și videoclipurile altor oameni, doar pentru că vreți să fie eliminate. Dacă te simți rău cu tine însuți, nu ar trebui să-i faci rău altei persoane. O să repostez toate imaginile care mi-au fost șterse. Nu e nimic în neregulă cu acest videoclip. Unii oameni urăsc să-i vadă pe alții strălucind”, a scris actrița în descrierea postării de pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Donna D'Errico continuă să fie singură și la 55 de ani 

Deși mulți bărbați și-ar dori o relație cu frumoasa Donna D'Errico, aceasta a mărturisit că îi este greu să-și găsească un partener care să o iubească pentru ceea ce este. 

Citește și: Donna D’Errico, pusă pe șotii. Actrița din „Baywatch” a stârnit discuții aprinse după ce s-a fotografiat în costum de baie

„Nu sunt un înger. Am făcut multe lucruri îndoielnice, pe undele chiar cu deplină cunoștință de ceea ce făceam. Mi-aș dori să le pot uita. L.A. este un oraș singuratic, plin de oameni frumoși și temporari. Eu sunt o ființă umană la fel ca toți ceilalți, astfel că, uneori, compania unui bărbat frumos se poate simți precum dragostea, nu-i așa? Trăiesc în abundență atunci când vine vorba de bărbați. Am întotdeauna cu cine să ies la întâlnire, dacă vreau. Dar prefer să stau singură. Îți amorțește inima atunci când vezi că mulți bărbați te doresc, dar nimeni nu te iubește”, a declarat Donna D'Errico. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?