Elsa Pataky Presents Gioseppo New Collection
Divertisment

Elsa Pataky . Foto: Getty Images

Elsa Pataky, apariție senzuală la plajă. Cum arată actrița la 44 de ani, după ce a născut trei copii

Elsa Pataky, soția actorului Chris Hemsworth, este recunoscută pentru antrenamentele de forță pe care le execută cu ușurință, însă de curând a atras toate privirile la plajă.

Elsa Pataky, vedeta din franciza ”Fast and Furious”, este mama a trei copii și are 44 de ani, însă silueta ei ar face invidioasă orice tânără de 25 de ani.

Citește și: Elsa Pataky, pe stradă în picioarele goale. Cum arată soția lui Chris Hemsworth într-o zi obișnuită, departe de covorul roșu

Soția supereroului Marvel, Thor, a petrecut, zilele trecute, câteva ore la plajă, în Byron Bay, alături de copiii ei și a atras toate privirile.

Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, pe care scria ”Gypsy”, Elsa Pataky și-a etalat silueta perfectă în toată splendoarea pe plajă, unde s-a bucurat de o sesiune de soare și de apă alături de fiica ei, India Rose, de opt ani și gemenii Tristan și Sasha, de șase ani.

Citește și: Natural vs Glamour. Cele doua fete ale Elsei Pataky: cum arata in viata de zi sotia lui Chris Hemsworth

Cum a cunoscut celebritatea Elsa Pataky

Elsa este considerată una dintre cele mai atrăgătoare actrițe din Cetatea Filmului. La fel ca mama sa, Elsa Pataky a absolvit Facultatea de Jurnalism. A jucat, apoi, în filme precum "The Fast and Furious", "Snakes on a plane" sau "String 12". Nu o singură dată, ea a fost lăudată de publicațiile spaniole pentru talentul său actoricesc, dar și pentru frumusețea sa.

Elsa Pataky și Chris Hemsworth formează unul dintre cele mai închegate cupluri de la Hollywood și și-au făcut publică relația în 2010. În luna decembrie a aceluiași an și-au unit destinele, iar familia lor s-a mărit doi ani mai târziu, când ea i-a dăruit actorului o fetiță. În prezent, cuplul are trei copii: pe gemenii Tristan și Sasha și pe micuța India Rose.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri