Eva Longoria/ Profimedia
Divertisment

Eva Longoria/ Profimedia

Eva Longoria a făcut furori într-o rochie extrem de mulată care i-a accentuat formele. Fanii au comparat-o cu Jennifer Lopez

Eva Longoria nu trece neobservată atunci când apare pe covorul roșu. Actrița în vârstă de 49 de ani își etalează cu mândrie abdomenul plat și picioarele tonifiate în ținute elegante, însă, recent, vedeta de la Hollywood a făcut furori pe contul său de Instagram, după ce și-a etalat formele voluptoase într-o rochie extrem de mulată. 

Actrița, cunoscută pentru rolul din „Desperate Housewives”, a pozat senzual în piesa vestimentară de un verde intens, creată dintr-un material semi transparent care i-a expus parțial lenjeria intimă. Eva a fost surprinsă pe balconul unui apartament din Paris, în timp ce admira priveliștea impresionantă a orașului. 

Citește și: Pe jos, cu trena rochiei în brațe și cu pași mici făcuți pe tocuri imense. Așa a ajuns Eva Longoria la Oscar 2024: "Fără mașină de lux"

„Primăvara în orașul iubirii”, a scris actrița în descrierea fotografiei publicate pe rețeaua de socializare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii au reacționat imediat la postarea actriței, comparând-o pe aceasta cu Jennifer Lopez, actrița în vârstă de 54 de ani care s-a remarcat prin formele sale voluptoase. 

„Ești chiar tu, JLo?”/ „Arăți fix ca Jennifer Lopez”/ „Am crezut pentru o secundă că am greșit contul de Instagram”/ „Semeni atât de mult cu ea”, sunt doar câteva din comentariile pe care le-a primit actrița. 

Câțiva dintre fani nu au fost impresionați de aparențe și au acuzat-o pe Eva Longoria că și-a editat fotografia. „I-a crescut fundul brusc? Cred că e Photoshop”/ „Unde și-a ascuns fundul până acum?”/ „Ne prostește pe față”. 

Citește și: Eva Longoria, fără filtre și editări. Paparazzii au fotografiat-o pe o plajă în Spania, după ce a participat la Gala Global Gift

Cu toate acestea, actrița nu s-a lăsat afectată de comentariile negative. Eva a dezvăluit în trecut că după nașterea fiului său, Santiago, a început un antrenament riguros pentru a ajunge din nou la silueta care a consacrat-o. 

Actrița a fost întrebată în nenumărate rânduri cum reușește să-ți mențină silueta, iar în urmă cu mai mult timp, aceasta a dezvăluit care este secretul său. Ea a declarat pentru Women's Health că, pe lângă faptul că o menține în formă, sportul este „pastila” ei minune când vine vorba de sănătatea mintală.

„Mă antrenez cu adevărat pentru sănătatea mea mintală. Folosesc greutăți mari. Simt că trupul meu se schimbă cel mai mult când fac astfel de antrenamente. Port un monitor de ritm cardiac și pot vedea schimbările după doar câteva exerciții simple pentru biceps", a detaliat Eva Longoria.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri