Eva Longoria, într-o formă de invidiat la 47 de ani
Divertisment

Eva Longoria, într-o formă de invidiat la 47 de ani / Profimedia Images

Eva Longoria, apariție de milioane la Săptămâna Modei de la Paris. Actrița de 47 de ani și-a etalat abdomenul într-un top foarte scurt

Eva Longoria a fost în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris. Celebra actriță, în vârstă de 47 de ani, și-e etalat silueta de invidiat într-o ținută elegantă și totodată plină de senzualitate. 

Vedeta la la Hollywood a arătat incredibil într-un costum elegant, cu pantaloni negri evazați și un sacou asortat, supradimensionat, însă ce a atras atenția a fost faptul că aceasta și-a lăsat la vedere abdomenul plat, purtând un crop top negru, extrem de mulat. 

Citește și: Eva Longoria, mai senzuală ca niciodată. Actrița a purtat cea mai decupată rochie la Festivalul de Film de la Taormina

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Eva Longoria s-a asigurat că toate privirile sunt ațintite asupra ei, în timp ce se afla la eveniment. Actrița, cunoscută pentru rolul său din „Depserate Housewives”, a demonstrat încă o dată că reușește să-și întrețină silueta, chiar și cu trecerea timpului. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actrița este foarte atentă la felul în care arată și a făcut din sport un obicei zilnic de la care nu se abate nici în vacanțe. În urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru revista Women's Health, actrița a mărturisit că, pe lângă faptul că o menține în formă, sportul este "pastila" ei minune când vine vorba de sănătatea mintală.

Citește și: Eva Longoria, siluetă de puștoaică la 47 de ani. Actrița, spectaculoasă într-o rochie cu decupaje și șliț adânc

"Mă antrenez cu adevărat pentru sănătatea mea mintală. Folosesc greutăți mari. Simt că trupul meu se schimbă cel mai mult când fac astfel de antrenamente - port un monitor de ritm cardiac și pot vedea schimbările după doar câteva exerciții simple pentru biceps", a detaliat Longoria.

Actriţa care are o înălţime de doar 1,57 metri şi-a început cariera în 2000. A mărturisit că of-ul ei cel mai mare este că nu a devenit mamă mai devreme. Eva Longoria și soțul ei, Jose Baston, cu care s-a căsătorit în 2016, au un băiețel în vârstă de patru ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri