Eva Longoria
Divertisment

Eva Longoria / Foto: Profimedia

Eva Longoria nu-și arată deloc vârsta de 47 de ani. Actrița și-a etalat talentul la dans într-un videoclip pe rețelele sociale

Eva Longoria continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat și la vârsta de 47 de ani. Actrița și-a arătat talentul la dans într-un videoclip, pe care l-a postat pe rețelele de socializare. În imaginile care promovau noul brand al lui Kourtney Kardashian, starul de la Hollywood și-a etalat mișcările senzuale, iar fanii au fost de-a dreptul uimiți. 

Longoria și-a susținut buna prietenă, pe Kourtney Kardashian, și a realizat un videoclip de promovare prin care îi promovează noul brand, în cadrul căruia apare dansând seducător. 

Actrița din „Desperate Housewives”, în vârstă de 47 de ani, s-a distrat de minune dansând în diferite locuri publice, iar fanii au observat și ei acest lucru, mai ales că vedeta și-a etalat și silueta de invidiat într-o ținută impresionantă. 

Citește și: Eva Longoria, mai senzuală ca niciodată. Actrița a purtat cea mai decupată rochie la Festivalul de Film de la Taormina

Eva a purtat o pereche de pantaloni scurți, care i-a pus picioarele lungi și tonifiate în evidență. Aceasta și-a completat ținuta cu un tricou roz și un blazer în aceeași nuanță, iar în picioare a purtat o pereche de pantofi cu toc. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Abdomenul cu pătrățele, brațele sculptate și picioarele tonifiate o fac pe Eva să arate cel puțin la fel de bine ca seducătorul său personaj din "Neveste disperate", Gabrielle Solis, cunoscută pentru farmecul cu care cucerea orice bărbat.

Citește și: Eva Longoria, siluetă de puștoaică la 47 de ani. Actrița, spectaculoasă într-o rochie cu decupaje și șliț adânc

Actrița este foarte atentă la silueta sa și practică des sport și consumă alimente sănătoase pentru a fi tot timpul într-o formă de invidiat. „Mă antrenez pentru sănătatea mea fizică și mentală”, a declarat Eva într-un interviu pentru revista Women's Health, în urmă cu ceva timp. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri