anamaria pridan fiica sarah
Divertisment

Fiica Anamariei Prodan, apariție spectaculoasă pe terenul de baschet. Ținuta cu care a atras toate privirile

 Impresara Anamaria Prodan are două fiice de care este extrem de mândră și cu care se laudă ori de câte ori are ocazia. Cea mare, Rebecca, este model șișefa” echipei de fotbal Hermannstadt, iar cea mică, Sarah, joacă bachet profesionist în Statele Unite.

În vârstă de 20 de ani, Sarah Dumitrescu face senzație atât pe terenul de baschet, cât și în afara lui. Fiica pe care Anamaria Prodan o are cu primul ei soț arată ca un adevărat fotomodel și adesea a fost comparată cu surorile Kardashian.

Sarah Dumitrescu este și o vedetă a Instagramului. Urmărită de aproape 100.000 de admiratori, tânăra face furori cu pozele de la ședințele foto la care participă.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Sursa foto: INSTAGRAM

În cele mai recente imagini postate, aceasta apare pe terenul de baschet, dar nu echipată de o nouă partidă. Mai degrabă Sarah pare pleacă direct la o petrecere. Îmbrăcată într-o rochie albă, ultra mulată, care îi pune perfect formele în evidență, fiica cea mică a Anemaria Prodan pare sora lui Kylie Jenner.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri