ioana tiriac
Divertisment

Ioana Țiriac locuiește și studiază în Miami. / Foto: Instagram

Fiica lui Ion Țiriac, relaxare în costum de baie pe plajele din Miami. La 24 de ani, Ioana are lumea la picioare

Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac, locuiește în Miami, iar pozele pe care le pune pe rețelele sociale arată că tinerei îi priește orașul ales. Aceasta este din ce în ce mai cochetă și mai sigură pe calitățile ei.

La 24 de ani, Ioana are lumea la picioare. Frumoasă, bogată și precoupată de dezvoltarea ei în carieră, tânăra a ales să studieze în Miami. Locuiește într-un apartament cu vedere la ocean, iar în timpul liber îi place să stea la plajă, dovadă fiind și fotografiile pe care le pune pe Instagram.

Citește și: Fiica lui Ion Țiriac, viață de prințesă în Miami. Ioana a pozat în corset și pantaloni scurți pe terasa locuinței ei de lux

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu o siluetă ca trasă prin inel și trăsături superbe, moștenite de la frumoasa ei mamă, jurnalista egipteană Sophia Ayad, fiica lui Ion Țiriac face furori pe oriunde apare. Aceasta își vizitează deseori tatăl în București, a locuit și în Monaco, alături de mama ei, însă în cea mai mare parte a timpului stă în SUA.

Recent, Ioana, care și-a făcut și o schimbare de look, vopsindu-se brunetă, a împărtășit cu cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele sociale câteva imagini de la plajă. Îmbrăcată într-un costum de baie deschis la culoare, întinsă pe șezlong, tânăra și-a arătat latura seducătoare. "Miss America", "Ești foarte frumoasă, Ioana", i-au scris câțiva dintre prietenii de pe Social Media.

Citește și: Imagine rară cu nepoții lui Ion Țiriac. Băieții Ilenei Lazariuc și ai lui Alexandru Țiriac, mândria familiei

Ioana Țiriac a împlinit recent 24 de ani 

Ioana Țiriac a împlinit recent 24 de ani și studiază Jurnalismul și Economia la Universitatea din Miami. Cu ocazia zilei ei de naștere, tânăra s-a fotografiat înconjurată de sute de trandafiri roșii și a primit urări inclusiv de la Nadia Comăneci sau Ileana Lazariuc, fosta ei cumnată.

Mai mult, moștenitoarea lui Țiriac este și implicată în diverse activități, organizând în trecut un eveniment caritabil pe care l-a îmbinat cu o prezentare de modă, în cadrul căruia a reușit să strângă bani pentru o fundație. A locuit Monaco alături de mama ei, a făcut Liceul American în București, iar acum studiază în Miami, spre mândria părinților ei.

Discret cu viața personală, Ion Țiriac a vorbit rareori despre copiii lui, Ion Alexandru, Karim și Ioana. Despre unica lui fiică, miliardarul spunea în 2018: „Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că am fost mai rar pe acasă, însă cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui”.

Foto: Instagram

 

Etichete: miami , ion tiriac , ioana tiriac

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri